Sgk'dan Açıklama Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Sgk'dan Açıklama Açıklaması

Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), kurumdan yaşlılık aylığı alan bir emeklinin maaşının kesildiği yönündeki haberlere ilişkin, "Kurumumuzdan yaşlılık aylığı almakta olan Mustafa Demirci'nin maaşının kesildiği yönündeki haberin yayını itibarıyla tetkik edilmekte olan dosyasındaki...

26.07.2017 22:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), kurumdan yaşlılık aylığı alan bir emeklinin maaşının kesildiği yönündeki haberlere ilişkin, "Kurumumuzdan yaşlılık aylığı almakta olan Mustafa Demirci'nin maaşının kesildiği yönündeki haberin yayını itibarıyla tetkik edilmekte olan dosyasındaki işlemleri tamamlanarak emeklimiz herhangi bir mağduriyete uğratılmadan işlemleri sonuçlandırılmıştır." ifadesi kullanıldı.

SGK'dan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında, kurumdan yaşlılık aylığı almakta olan Mustafa Demirci'ye ilişkin "SGK'dan 20 yıllık emekliye büyük şok" başlıklı haberlere yer verildiği belirtildi.

Açıklamada, "Emeklimizin maaşının kesildiği yönündeki haberin yayını itibarıyla tetkik edilmekte olan dosyasındaki işlemleri tamamlanarak emeklimiz herhangi bir mağduriyete uğratılmadan işlemleri sonuçlandırılmıştır.

Emekliliğinin hiçbir kesintiye uğramadan devam edeceği hususunda vatandaşımız bilgilendirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sgk'dan Açıklama Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement