Shane Larkin bu kez ayağıyla üç sayılık basket attı - Son Dakika
Spor

Shane Larkin bu kez ayağıyla üç sayılık basket attı

Anadolu Efes'in yıldız oyun kurucusu Shane Larkin, antrenmanda ayağıyla kaydettiği üç sayılık basket ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

09.12.2019 16:38  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Euroleague'de henüz 2 hafta önce attığı 49 sayıyla tarihe geçmeyi başaran Anadolu Efes'in Amerikalı yıldızı Shane Larkin, bu kez hünerlerini ayağıyla sergiledi.

Kişisel Twitter adresinden bir video paylaşan Larkin, ayağıyla üç sayı çizgisinin gerisinden attığı basketle sosyal medyada gündem oldu.

Bu sezon 11 maçta ortalama 27 dakika süre alan Shane Larkin, %53.5 üçlük yüzdesiyle 22.2 sayı, 3.9 asist, 3.3 ribaund ve 25.2 verimlilik puanı ortalaması tutturdu.

Shane Larkin bu kez ayağıyla üç sayılık basket attı

Son Dakika Spor Shane Larkin bu kez ayağıyla üç sayılık basket attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • İşlerine gelince: Sahada hiçbiri yok,bunlar iiletine geldiği gibi oynarlar kim hangi orana çok oynamışsa onlarda ona göre oynarlar.örneğin 10 dk petiyotto 5 sayı atıp serbetst atışları potaya vurmak gibi,haber değeri bile olmamalı bu türler 1 0 Yanıtla
  • engin: yawww o da bişey mi ben kalcayla atım 5 lik sayu 0 1 Yanıtla
  • Abdurrahman Düşüngen: Yetenek buna derler.Ama sahada hep böyle mi! 0 0 Yanıtla
  • Onder: Ben fb liyim basketten anlarim bu adam tutkiyenin en skorer oyuncusu olucaktir arastirin adami gecen sene kupayi bunun yuzunden kaptirdik efese 0 0 Yanıtla

Advertisement