Starbucks, Çin Ana Karasında 6.000 Mağazaya Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Starbucks, Çin Ana Karasında 6.000 Mağazaya Ulaştı

Starbucks, Çin Ana Karasında 6.000 Mağazaya Ulaştı

SHANGHAİ, 27 Eylül (Xinhua) -- Starbucks Salı günü, Shanghai'ın merkezinde, Çin ana karasındaki 6.000'inci mağazasını özel bir kutlamayla açtı.

27.09.2022 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SHANGHAİ, 27 Eylül (Xinhua) -- Starbucks Salı günü, Shanghai'ın merkezinde, Çin ana karasındaki 6.000'inci mağazasını özel bir kutlamayla açtı. Starbucks Çin, Shanghai'ın bu mağazayla birlikte, dünyada 1.000 Starbucks mağazası bulunan ilk şehir olma unvanını kazandığını söyledi. Starbucks 2018 yılında, kendisinin mali yıl sonu olan Eylül 2022 sonuna kadar Çin ana karasında 6.000 mağazaya ulaşacağını duyurmuştu. Şirket, Kovid-19 pandemisi gibi zorluklara karşın bu hedefini planlanan tarihte gerçekleştirmiş oldu. Starbucks, Çin ana karasındaki ilk mağazasını Beijing'de Ocak 1999'da açmıştı. Starbucks'ın geçtiğimiz günlerde yayınladığı stratejik planına göre Çin ana karasındaki Starbucks mağazalarının sayısında geçtiğimiz 10 yılda çarpıcı bir artış yaşandı ve bu sayının 2025 yılına kadar 9.000'e ulaşarak 35.000 yeni istihdam yaratması bekleniyor. Starbucks Çin, önümüzdeki üç yıl içerisinde Çin ana karasındaki ilk dijital teknoloji inovasyon merkezini açmayı planladığını da açıkladı. Starbucks kahve yaratıcı parkının Çin'in doğusundaki Jiangsu eyaletindeki Kunshan kentinde 2023 yazına kadar tamamlanarak faaliyete geçmesi planlanıyor.

Starbucks, Çin Ana Karasında 6.000 Mağazaya Ulaştı

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Starbucks, Çin Ana Karasında 6.000 Mağazaya Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement