Shazam Filmi - Son Dakika
Sinema

Shazam Filmi

Shazam Filmi

Shazam filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Shazam filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

15.10.2018 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Shazam, tek bir sihirli kelime ile süper kahramana dönüşen bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Herkesin içinde bir süper kahraman yatar. Kimileri bunu sadece birkaç sihirli sözcük ile ortaya çıkarabilir. Tıpkı genç Billy Batson gibi. 14 yaşındaki Billy, eski bir büyücünün verdiği güçle süper kahraman Shazam’a dönüşür. Gündelik hayatında okul ödevleri gibi meselelerle boğuşurken Billy, sihirli sözcükleri söylediği an dünyanın en güçlü ölümsü Shazam’a dönüştüğünde dünyanın güvenliği için mücadele etmeye başlar. Shazam, Süleyman'ın bilgeliği, Herkül'ün gücü, Atlas'ın dayanıklığı, Zeus'un görkemi, Aşil'in cesareti ve Merkür'ün hızına sahiptir. Fakat henüz bu özel güçlerinin farkında değildir. Shazam, dünyadaki kötülüklerle mücadele etmek için yeteneklerini test etmeye koyulur.

“Chuck” dizisi ile tanıdığımız Zachary Levi’nin süper kahraman olduğu in yönetmen koltuğunda “Işıklar Sönünce” ve “Annabelle: Kötülüğün Doğuşu” leriyle tanınan David F. Sandberg oturuyor. Genç Billy'yi Asher Angel'ın canlandıracağı süper kahraman inin oyuncu kadrosunda ayrıca Jack Dylan Grazer, Djimon Hounsou, Grace Fulton, Cooper Andrews, Faithe Herman, Ian Chen, Mark Strong gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: David F. Sandberg

Senaryo: Henry Gayden

Oyuncular: Zachary Levi, Mark Strong, Michelle Borth, Djimon Hounsou, Adam Brody, Jack Dylan Grazer, Ross Butler, Natalia Safran, D.J. Cotrona, Asher Angel, Faithe Herman, Grace Fulton, Cooper Andrews, Lovina Yavari, Stephannie Hawkins, Cassandra Ebner, Cyndy Day, Caroline Palmer, Evan Marsh, Lotta Losten, Andi Osho, Jovan Armand, Ethan Pugiotto, Simon Northwood, Carson MacCormac, Angelica Lisk-Hann, Harper Gunn, Emily Nixon, David J. MacNeil, Ali Badshah

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Shazam

Yapımcı Firma: New Line Cinema

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Warner Bros

Vizyon Tarihi: 05.04.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Shazam Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement