Shell & Turcas'ın "Engelsiz Hizmet Alanı" Sayısı 500 İstasyona Ulaştı - Son Dakika
Otomobil

Shell & Turcas'ın "Engelsiz Hizmet Alanı" Sayısı 500 İstasyona Ulaştı

Shell & Turcas\'ın "Engelsiz Hizmet Alanı" Sayısı 500 İstasyona Ulaştı

CARMEDYA.COM – Shell & Turcas, istasyonlarında gerçekleştirdiği “Engelsiz Hizmet Alanları” ile engelli misafirlerinin daha rahat hizmet alabilmelerini sağlıyor.

03.12.2018 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA.COM – Shell & Turcas, istasyonlarında gerçekleştirdiği "Engelsiz Hizmet Alanları" ile engelli misafirlerinin daha rahat hizmet alabilmelerini sağlıyor.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği iş birliği ile başlatılan "Engelsiz Hizmet Alanı" projesi, Türkiye çapındaki istasyonlarda yaygınlaştırılmaya devam ediyor. Yaklaşık bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde Shell & Turcas, toplam 500 istasyonunda "Engelsiz Hizmet Alanı" oluşturdu.

Türkiye çapındaki 1000"i aşkın istasyonunda, günde yaklaşık 1 milyondan fazla kişiye, yenilikçi ürün ve hizmetler sunan Shell & Turcas, akaryakıt sektöründe toplumsal farkındalık yaratma hedefiyle yatırımlarına devam ediyor. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile iş birliği yaparak Engelsiz Hizmet Alanı projesini başlatan Shell & Turcas, bir yıl gibi kısa bir süre içinde 500 istasyonunda engelliler için özel alan oluşturdu.

Özel alanlar tahsis edildi

Shell & Turcas, Türkiye çapında 500 noktada hayata geçirdiği Engelsiz Hizmet Alanı sayesinde istasyona gelen bedensel engelli misafirler, araçları için özel olarak ayrılmış alana park edebiliyorlar. Park yerinin hemen yanındaki butona basarak istasyon çalışanlarının yardımıyla hazır bulundurulan tekerlekli sandalyeden faydalanabiliyorlar. İstasyon çalışanlarından market içindeki alışveriş için destek ya da tuvalete kadar refakat yardımı alabiliyorlar. Ayrıca araçlarından inmeden hizmet alıp ödeme yapabiliyorlar.

Shell & Turcas'ın

"Engelli misafirlerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz"

Engelsiz Hizmet Alanı uygulamasına başladıkları günden bu yana istasyonlara gelen misafirlerden olumlu geri bildirimler aldıklarını ifade eden Shell & Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Murat Birgül şunları söyledi: "Shell & Turcas olarak tüm Türkiye"de, 7 gün 24 saat boyunca 1000"i aşkın istasyonumuzda, farklı ve yenilikçi hizmetlerimiz ile misafirlerimizin beklentilerini karşılamak için çalışıyoruz. Sektörümüzde bir ilke imza atarak geçen yıl başlattığımız ve Türkiye çapında yaygınlaştırmaya devam ettiğimiz "Engelsiz Hizmet Alanı" ile istasyonlarımızı ziyaret eden engelli misafirlerimizin yaşamlarını kolaylaştırarak engelsiz bir ziyaret deneyimi sunuyoruz. Onların günlük hayatta yaşadıkları zorlukların farkındayız ve bu zorlukların azalmasına katkı sağladığımız için çok mutluyuz."

Shell & Turcas'ın

EngelSİZ Shell Türkiye Platformu

Ayrıca, şirket içinde de engelli bireylere rahatlıkla çalışabilecekleri ve dahil olabilecekleri çalışma kültürünü geliştirmeyi hedefleyen engelSİZ Shell Türkiye Platformu"nu hayata geçirdi. Bu platform ile toplumda engelsiz bir anlayışı yerleştirmek, farkındalık yaratmak ve bireylerin zihninde engellerden arınmış bir dünya oluşturmak amaçlanıyor. Platform üyeleri, herkesin güven, eşitlik ve saygı içinde sürdürülebilir, emniyetli ve engelsiz bir dünyada yaşamasını kolaylaştırmak için çalışıyor.

The post Shell & Turcas"ın "Engelsiz Hizmet Alanı" sayısı 500 istasyona ulaştı appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Shell & Turcas'ın 'Engelsiz Hizmet Alanı' Sayısı 500 İstasyona Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kastamonu Taşköprü'de Kavşakta Kaza: 1 Yaralı
    17:09 Kastamonu Taşköprü'de Kavşakta Kaza: 1 Yaralı

    Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza, Taşköprü ilçesi Çevreyolu Sanayi Sitesi kavşağında meydana geldi. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Isparta'da Otomobil Kazası: 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı
    16:40 Isparta'da Otomobil Kazası: 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı

    Isparta'nın Gelendost ilçesine bağlı Yaka köyünde meydana gelen kazada, otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Gelendost Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu ve Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesine sevk edildiği belirtildi.

  • Kırıkkale'de Otomobil Su Kanalına Devrildi: İki Kişi Yaralandı
    16:06 Kırıkkale'de Otomobil Su Kanalına Devrildi: İki Kişi Yaralandı

    Kırıkkale-Çorum D200 kara yolu üzerindeki Delice ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil su kanalına devrildi. Kazada sürücü ve yolcu olarak bulunan iki kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

  • Elazığ'da bir kişi, bagaja sığmayan buzdolabını otomobilin arka koltuğunda ve kapı açık halde taşıdı
    13:28 Elazığ'da bir kişi, bagaja sığmayan buzdolabını otomobilin arka koltuğunda ve kapı açık halde taşıdı

    Elazığ'da bir kişi, bagaja sığmayan buzdolabını otomobilin arka koltuğunda ve kapı açık halde taşıdı. Trafik güvenliği tehlikeye atıldı.

  • Adıyaman'da iki otomobil çarpıştı: 12 yaralı
    11:51 Adıyaman'da iki otomobil çarpıştı: 12 yaralı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen kazada, Edan Nur S. yönetimindeki Volkswagen otomobil ile Ali İ. yönetimindeki Renault otomobil çarpıştı. Kazada sürücü ve araçlarda bulunan 12 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Zorunlu kış lastiği uygulaması sona eriyor, yaz lastiği takma zamanı
    11:09 Zorunlu kış lastiği uygulaması sona eriyor, yaz lastiği takma zamanı

    Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Aydın Erkoç, 1 Nisan itibarıyla zorunlu kış lastiği uygulamasının sona ereceğini belirterek, pazar günü yapılacak seçimler ve Ramazan Bayramı tatili öncesinde özel araçlarıyla yola çıkacak vatandaşların, hem yaz lastiklerini taktırmaları hem de yazlık bakımlarını yaptırmaları gerektiğini ifade etti.

  • Antalya'da Kırmızı Işık İhlali Yapan Otomobil Motosiklet Sürücüsüne Çarptı
    11:08 Antalya'da Kırmızı Işık İhlali Yapan Otomobil Motosiklet Sürücüsüne Çarptı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil, hız kesmeden biçtiği motosiklet sürücüsüne ölümden döndürdü. Feci kaza, güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü yaralanırken, otomobil yaklaşık 100 metre sonra durabildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, otomobil sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı ve kaza sonrası durabildiği tespit edildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ise hastaneye kaldırıldı.

  • Lamborghini, logosunu yeniledi
    10:34 Lamborghini, logosunu yeniledi

    Lamborghini, markasını elden geçirme çalışmalarının bir parçası olarak ikonik logosunu yeniledi. Otomotiv devi, daha sadeleştirilmiş bir logoya geçiş yaparken, klasik boğa tasarımını da sadeleştirdi. Yeni logo, markanın elektrikli geleceğe geçişini temsil ediyor.

  • Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil ile hafif ticari araç çarpışması: 1 yaralı
    10:32 Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil ile hafif ticari araç çarpışması: 1 yaralı

    Besni ilçesinin Köseceli Beldesi Tetirli Mahallesinde meydana gelen kazada, Seydi D. idaresindeki hafif ticari araç ile Asil Ç. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü Seydi D. yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Adıyaman Kahta'da Otomobil Kazası: 12 Kişi Yaralandı
    10:31 Adıyaman Kahta'da Otomobil Kazası: 12 Kişi Yaralandı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 12 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.


Advertisement