Shine, Sizi Takip Edecek! - Son Dakika
Teknoloji

Shine, Sizi Takip Edecek!

Zarif aktivite ve uyku monitörü Misfit Shine, sporseverlere ve tarz sahibi kullanıcılar sunuluyor.

26.06.2014 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Misfit'in geliştirdiği, fitness uygulamalarıyla ve şık tasarımıyla dikkat çeken aktivite ve uyku monitörü Shine, Türkiye'de satışa sunuluyor. Hareket etme isteğini artıran ve Red Dot ödüllü tasarımıyla ister havuzda ister toplantıda aktivite seviyenizi her an izleyen Misfit Shine'ı, bu ay itibariyle D&R'larda bulunabilir.

Tek başına bir fitness cihazı olmanın ötesinde, ödüllü şık tasarımıyla aynı zamanda aksesuar olarak da kullanılabilen Misfit Shine, giyilebilir teknoloji alanında yepyeni bir fitness deneyimi sunmak üzere özel olarak tasarlandı.

Siyah, gri, şampanya sarısı ve mavi renk seçeneklerine sahip Misfit Shine, boynunuza astığınızda zarif bir kolyeye, özel deri bilekliği ile kullandığınızda ise sportmen kişiliğinizi ortaya koyacağınız şık bir aksesuara dönüşüyor. 10 gramdan hafif olan ve benzerleri gibi şarjla değil pille çalışan Misfit Shine'ın boyutu küçük, işlevi ise hayatınızı değiştirecek kadar büyük.

Öte yandan kıyafetinize ve ayakkabınıza iliştirebileceğiniz ya da farklı aksesuarlarla ister spor yaparken, ister bir davette de kullanabileceğiniz Misfit Shine; havuzda yüzerken, bisiklete binerken ve hatta uyurken aktivite seviyenizi her an izliyor. Misfit Shine ile ne kadar yürüdüğünüzü ve kaç kalori verdiğinizi, iOS ya da Android cihazınıza yükleyebileceğiniz uygulama sayesinde anında öğrenebiliyorsunuz.

Misfit Shine'ın diğer bir dikkat çeken özelliği ise 50 metre derinliğe kadar su geçirmemesi. Böylece yaz tatili planlarının yapıldığı bu dönemde özellikle ilgi çekecektir.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Shine, Sizi Takip Edecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement