"Show TV boykot" tepkisi sonrası Ece Üner, Galatasaray'dan özür diledi - Son Dakika
Spor

"Show TV boykot" tepkisi sonrası Ece Üner, Galatasaray'dan özür diledi

Galatasaraylı taraftarlar, Show TV Ana Haber'de yayınlanan bir haber nedeniyle kanalı Twitter'dan protesto etti. Tepkiler sonrası Ece Üner, sarı-kırmızılı camiadan özür diledi.

20.01.2020 22:57  Güncelleme: 23:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaraylılar, Ece Üner'in sunduğu Show Ana Haber'de yayınlanan bir haber nedeniyle kanalı "Show TV boykot" hashtagi ile protesto etti. Kısa süre içinde binlerce tweet atılması sonrasında Ece Üner Twitter'dan özür diledi.

Ece Üner, ''Sehven giren haber için mensubu olmaktan gurur duyduğum Galatasaray camiasından özür dilerim. Yapılan editoryal hatada bir dahlim yoktur. Haber içeriğinde yapılan hata yarın düzeltilecektir!'' paylaşımında bulundu.

İşte Galatasaraylı taraftarların tepkilerinden bazıları:

"Show TV boykot" tepkisi sonrası Ece Üner, Galatasaray\'dan özür diledi

Son Dakika Spor 'Show TV boykot' tepkisi sonrası Ece Üner, Galatasaray'dan özür diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Soner: Çünkü bu örgütün koruduğu kolladığı tek takım gsdir.Pek tabiiki ikisinin adı yanyana anılacaktır.son derece normaldir. 23 35 Yanıtla Reis: Federasyon baskani haluk ulusuoy Hakan şükür arif erdem zamanlarında ne maçlar oynandı alenen şike yaptılar cinconlular hala konuşur öbür dunyada bak yemenin cezasını goreceksiniz 3 2 61: güldürme kanatlı kus 2 2 cimbom: siz önce kendi geçmişinize bakın ki hala neler yaptığınız ortada. kimsenin aklıyla dalga geçmeyin. göz göre göre her maç neler yapıyorsunuz neler..! 3 0
  • hakan: ben onu bunu bilmem hakan şükür adam gibi adamdır 6 27 Yanıtla Gazi: ikinizde adam deyilsiniz 13 3
  • vatandaş: Hakan Şükür Arif Erdem Ve daha niceleri.. bırakında adınız geçsin.. adamlar konyada oynamıyodu heralde. 14 8 Yanıtla Reis: Görmezler görmek istemezler.gs fetoculer sayesinde ne şampiyonluklar aldı hak yiye yiye feto demek hak yemek demek zaten bunlarda böyle 1 1 007: geçsin geçsin de alakasız yerde geçiyorsa algı yapılıyordur. 0 0
  • Yuro: Yola gel işte böyle cimboma cart curt olmaz 9 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement