Sibel Kekilli'nin Yeni Rolü de Çok Konuşulacak - Son Dakika
Dünya

Sibel Kekilli'nin Yeni Rolü de Çok Konuşulacak

Dünyaca ünlü oyuncu Sibel Kekilli, 'Game Of Thrones'da ses getiren performansından sonra rol aldığı yeni dizisinde evlilikten sıkılan bir kadını canlandırdı.

20.02.2015 10:35  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Shae adlı bir fahişeyi canlandırdığı 'Game Of Thrones' dizisinden geçen sene ayrılan Sibel Kekilli, Alman Arte kanalında yayınlanan 'Paare' (Çiftler) adlı mini dizi için kamera karşısına geçti.

YENİ ROLÜ DE SES GETİRECEK

Her bölümde farklı isimlerin oynadığı dizide, Alman aktör Christian Ulmen'le rol alan Kekilli, evlilikten sıkılan bir kadını canlandırdı.

Sibel Kekilli\'nin Yeni Rolü de Çok Konuşulacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Sibel Kekilli'nin Yeni Rolü de Çok Konuşulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • doğu: Türkiyenin medarı iftiharı : 42 55 Yanıtla
  • Zalim: Neden oyle diyorsunuz, ne guzel Turkleri yurtdisinda temsil ediyor:))) 74 19 Yanıtla
  • Cem: Bakıyorumda herkes Sibel Kekilli yi iyi tanıyor. . Sizi gidi sizi :). . Hem göstermeyin bu haberleri diyorsunuz hemde neler yaptığını iyi biliyorsunuz. . Yurdum insanı çok tuhaf ya. . . 76 0 Yanıtla
  • Zaza çermik: Tüm rollerini hakkıyla oynuyor. İyi vurduruyor 55 4 Yanıtla
  • yarali: ne yapacak evliliği zaten yaşadı yaşayacağını :D 32 3 Yanıtla
  • hooop: TERBIYESIZZZZZZZZZZZ 15 15 Yanıtla
  • taha: Kim çocuğunu ihmal eder, ona faydalı olmaz, onu terk ederse ona en büyük kötülüğü yapmış olur. Çocukların büyük çoğunluğunun ifsada uğramaları, velilerinin ihmalleri yüzündendir. Onlara gereken özeni göstermemeleri, dinin farzlarını ve sünnetlerini öğretmemeleri çocukların ifsada uğramalarının, daha küçük yaşlarda telef olmalarının en büyük sebebidir. Çocuklarımızın tağuti sistemlerin sözde eğitim kurumlarından, öğretmenlerinden, kötü arkadaşlarından, karma eğitim fitnelerinden etkilenmemeleri mümkün değildir. Bu öyle bir etkidir ki çocukların onlar gibi olmalarına sebep olmaktadır. Bu etkileşimin neticesinde çocuklarımız müşriklerin yaşamlarında, isteklerinde ve amaçlarında onların metodlarını, yaşam tarzlarını benimsiyorlar. Yine bu sözde eğitim kurumlarında çocukların nefislerine demokrasi, laiklik, kavmiyetçilik gibi beşeri kaynaklı cahiliyenin pislik tohumlarını ekilmektedir. 15 3 Yanıtla
  • saye: rol veriyorlar, rol yapıyorlar, biz de rol izliyoruz. . mezara kadar bu böyle. . . sonrası ise tamamen gerçek 15 3 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Kayseri pastirmasi 10 5 Yanıtla
  • OSMAN OSMANOGLU: SIBEL KEKILI AYLESI ALMANYADAN YASIYOR HEILBORON SEHIRINDEN YASIYOR ASLI KAYSERI BIR HAFIZIN KIZI MILET BUNLA GURUR DUYORLAR VAY BE 13 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı
    00:42 İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen can salı içerisindeki 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen lastik bot içerisindeki 2 düzensiz göçmen ise yine Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Kurtarılan göçmenler sağlık kontrolleri ve işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine sevk edildi.

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.

  • HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor
    00:35 HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor

    İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Rus güvenlik şirketi Wagner'in Aralık 2023'ten bu yana Mali ordusuyla sivilleri hedef aldığını öne sürdü. HRW tarafından yayınlanan raporda, Wagner'in Mali'de sivilleri hedef aldığına dikkat çekildi. Raporda, Aralık 2023'ten bu yana Rus güvenlik şirketi Wagner ile Mali ordusunun, ülkenin orta ve kuzey bölgelerinde aralarında çocukların da bulunduğu, çok sayıda sivilin ölümüne neden olduğu belirtildi.


Advertisement