Sibel Kekilli, Rol Aldığı Alman Dizisinden Ayrılacak - Son Dakika
Magazin

Sibel Kekilli, Rol Aldığı Alman Dizisinden Ayrılacak

Oyuncu Sibel Kekilli, 7 yıldır Almanya'nın tanınan dizisi 'Tatort' Türkçe ismiyle 'Olay Yeri'nde rol alıyordu. Kekilli, mart ayından sonra diziyi bırakacağını açıkladı.

06.02.2017 15:42  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones dizisinde yer alan oyuncu Sibel Kekilli, daha sonra 7 yıldır Almanya'da yayınlanan Tatort (Olay Yeri) dizisinde rol aldı. Ünlü oyuncu, Mart ayında Alman dizisinden ayrılacağını açıkladı.

AÇIKLAMA ALMANYA'DAN GELDİ

Alman medyasında yer alan haberlere göre, Alman 1. kanalı olan ARD'de oynayan Tatort adlı dizide yedi yıldır komiser Sarah Brandt'ı canlandıran oyuncu Sibel Kekilli dizinin 11 bölümünde yer alırken, Mart ayında yayınlanacak bölümde dizi ile yollarını ayıracak.

SİBEL KEKİLLİ: OYUNCU OLARAK YENİ PROJELERDE YER ALMALIYIM

Tatort dizisinden ayrılama gerekçesini açıklayan Sibel Kekilli, "Oyuncu olarak kendimi yeni projelere, yeni rollere hazırlamalıyım" şeklinde açıkladı. Kekilli'nin Tatort'tan ayrılma kararını sayfalarına taşıyan Alman Bild Gazetesi, "Kekilli'nin daha önceden Amerikan dizisi "Game of Thrones"da rol alması, kendisinin uluslararası olarak da tanınmasına vesile oldu" yorumunu yaptı.

Sibel Kekilli, Rol Aldığı Alman Dizisinden Ayrılacak
Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Sibel Kekilli, Rol Aldığı Alman Dizisinden Ayrılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement