Sibel Tüzün Çocuklarıyla Palandöken'de - Son Dakika
Güncel

Sibel Tüzün Çocuklarıyla Palandöken'de

Sibel Tüzün Çocuklarıyla Palandöken\'de

Sevgililer Günü'nde yeni bir single çıkarmaya hazırlanan Sibel Tüzün, tatil için geldiği Palandöken'de çocukları Elaya ve Çınar ile birlikte çocukluk günlerini yaşadı.

26.01.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevgililer Günü'nde yeni bir single çıkarmaya hazırlanan Sibel Tüzün, tatil için geldiği Palandöken'de çocukları Elaya ve Çınar ile birlikte çocukluk günlerini yaşadı. Kar kalitesi ve pistleri ile dünyanın en iyi kayak merkezleri arasında gösterilen Palandökene hayran kaldığını söyleyen Tüzün, "Burası yalancı bir cennet gibi" dedi.

Okulların tatile girmesi ile birlikte kızı 9 yaşındaki Elaya ve 21 aylık oğlu Çınar ile birlikte Palandökene gelen Sibel Tüzün, kaldığı 'Xanadu Snow White Otel'in pistlerinde kızakla kayıp, çocuklar için kar üstünde özel oluşturulan oyun parkında gün boyu eğlendi. Palandöken'e ilk kez geldiğini ve bugüne kadar gelmediği için pişmanlık duyduğunu ifade eden Sibel Tüzün düşüncelerini şöyle aktardı:

"Palandöken'e bayıldık. Çok güzel bir yer. Çocuklar ve büyükler için yalancı bir cennet gibi. Öylesine temiz havası var ki, İstanbul'un bütün yorgunluğu üzerimizden attık. Tatil çok eğlenceli geçiyor. Çocuklara yönelik ne ararsınız var. Çocuklarla tatile gitmenin zorluğunu anneler bilir. 21 aylık oğlum Çınar ve kızım Elaya bensiz hem otel dışında hem de içinde gönüllerince eğlendi. Onların bu eğlencesine ben de ortak oldum. Her şey çok güzel. Dönmek istemeyecekler diye kara kara düşünüyorum."

YENİ SİNGLE 14 ŞUBAT'TA

İstanbul'da yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu vurgulayan Sibel Tüzün, 14 Şubat sevgililer günü yeni bir single çıkarmaya hazırlandığını söyledi. Genelde herkesin tatilde olduğu bir dönemde kendisinin mesleği gereği çalıştığını ifade eden Tüzün, "Üç gün kaçamak yaptık. Kızım Elaya'da sömestr hediyesi oldu. Kızımın karnesini almadan geldik. Bildiğim kadarı ile karnesi çok güzel. Takdir ya da teşekkür bekliyoruz. Doya doya bir tatil geçirdik. Şehrin tarihi mekanları ve alış veriş merkezleri de çok güzeldi" diye konuştu. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sibel Tüzün Çocuklarıyla Palandöken'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement