Şiddetli fırtınada evin duvarı devrildi, genç kız ölümden döndü - Son Dakika
Güncel

Şiddetli fırtınada evin duvarı devrildi, genç kız ölümden döndü

Tokat'ta şiddetli fırtınada devrilen metruk binanın duvarı altında kalan genç kız ölümden döndü.

13.01.2021 16:03  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta şiddetli fırtınada devrilen metruk binanın duvarı altında kalan genç kız ölümden döndü.

Edinilen bilgiye göre; Tokat'ta şiddetli rüzgar öğleden sonra etkili oldu. Bir çok evin çatısı uçarken, binalardan yola kiremit parçaları düştü. Soğukpınar Mahallesinde virane şekilde bulunan tarihi binanın ikinci katının duvarı yanındaki bahçeye uçtu. O esnada bahçede olan Fatma Merve Akar'ın (29) başına kerpiç ve tahta parçaları düştü. Olay yerine sevk edilen ambulansla Tokat Devlet Hastanesine kaldırılan genç kız tedaviye alındı. Hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilen Akar'ın hastanede müşahide altında tutulduğu öğrenildi. Mahalle muhtarı Rasim Yılmaz, yıkılmak üzere olan tarihi binaların tehlike saçtığını kaydetti.

OKUL BAHÇESİNE ÇAM AĞACI DEVRİLDİ

Plevne Anadolu Lisesi önünde bulunan çam ağacı rüzgarın etkisine dayanamadı. Şiddetli rüzgarın etkisi ile çam ağacı okul girişine devrildi. Okulların açık olmaması olası bir faciayı önledi. Belediye ekipleri tarafından çam ağacı kesildi.

(Nurhan İçmez/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şiddetli fırtınada evin duvarı devrildi, genç kız ölümden döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement