Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturan Okullara Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Güncel

Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturan Okullara Sertifikaları Verildi

Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturan Okullara Sertifikaları Verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Sıfır Atık Projesi'nde farkındalık oluşturan okullara sertifikaları verildi.

09.07.2020 21:16  Güncelleme: 00:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Sıfır Atık Projesi'nde farkındalık oluşturan okullara sertifikaları verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Sıfır Atık projesinde farkındalık oluşturan ve bu konuda bilinçli hareket eden okullara sertifikaları İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sibel Livdumlu tarafından verildi.

Sertifika töreni sonrasında projeye destek veren okullara masa tenisi takımı hediye edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sıfır Atık Farkındalığı Oluşturan Okullara Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatsa'da cep telefonunun bataryası şarj sırasında patladı
    12:03 Fatsa'da cep telefonunun bataryası şarj sırasında patladı

    Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir telefon tamir dükkânında, tamire götürülen cep telefonunun bataryası şarj sırasında patladı. İşletme sahibi hızlı bir şekilde yangına müdahale ederek söndürdü.

  • Bursa'da aksı yamuk tırı görenler gözlerine inanamadı
    12:02 Bursa'da aksı yamuk tırı görenler gözlerine inanamadı

    Bursa'da trafikte seyreden aksı yamuk tırı gören diğer sürücüler gördükleri karşısında hayrete düştü. Olay, merkez Nilüfer ilçesi İzmir Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafikte seyreden aksı yamuk tırı gören diğer sürücüler gözlerine inanamadı. Yan yan giden tırı görenler dönüp bir daha bakarken o anlar kamera ile kaydedildi.

  • Elazığ'da Bayram Süresince Yaralamalı Kaza Sayısında Yüzde 41 Düşüş
    12:02 Elazığ'da Bayram Süresince Yaralamalı Kaza Sayısında Yüzde 41 Düşüş

    Elazığ'da Ramazan Bayramı süresince polis ekipleri tarafından 16 bin 854 araç denetlenirken, alınan tedbirler çerçevesinde yaralamalı kaza sayısında yüzde 41'lik bir düşüş yaşandığı bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bayram tatili boyunca trafiğin ve sürücülerin güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Denetim sayılarında yüzde 100 artış sağlanarak 16 bin 854 aracın denetlendiği belirtilirken, toplam 13 adet yaralamalı kaza meydana geldiği ve ölümlü kaza yaşanmadığı ifade edildi.

  • Gölcük'te Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
    12:02 Gölcük'te Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

    Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan bir işyerinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. İki işyeri daha etkilendi ancak yangın büyümeden kontrol altına alındı. Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.


Advertisement