Sigara Bıraktıran Özel Gösterim - Son Dakika
Güncel

Sigara Bıraktıran Özel Gösterim

Sigara Bıraktıran Özel Gösterim

"Bırakmak İstiyorum" filminin özel konuklu özel gösterimi, 1 Nisan Salı akşamı Cinemaximum Kanyon'da gerçekleştirildi!

02.04.2014 09:45  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Sigara sağlığa zararlıdır, sigara sizi öldürür" demeden, izleyenlere sigarayı bıraktırmayı hedefleyen "Bırakmak İstiyorum" filminin özel konuklu özel gösterimi; 1 Nisan Salı akşamı Cinemaximum Kanyon'da gerçekleştirildi! 4 Nisan Cuma günü vizyona girecek olan "Bırakmak İstiyorum"un özel gösterimine, Cem Yılmaz, Gülben Ergen, Beren Saat, Kenan Doğulu, Ayşegül Dinçkök, Hatice Aslan, Işıl- Rüştü Recber, Ferdi Tayfur, Bennu Gerede, Serhat Kılıç, Menderes Samancilar, Güven Kıraç, Billur Kalkavan, Şebnem Özinal, Şefik Öztek, Ayşe Tolga gibi sanat ve cemiyet hayatından isimler katıldı.

Yönetmenliğini Yücel Yolcu'nun, yapımcılığını Böcek Film – İpek Sorak'ın üstlendiği "Bırakmak İstiyorum" filmi; Emre Üstünuçar'ın 10 yıllık terapistlik tecrübeleri ışığında sigara bağımlılığına tutulan bir ayna... Üstünuçar, sigara içenlerin tüm bahanelerini yok eden "Bırakmak İstiyorum"da; sigara tiryakilerinin çok basit iki seçeneği olduğunu belirtiyor: İçlerindeki nikotin canavarını beslemek veya kurtulmak!

Nikotin bağımlılığının, sigarasız geçen 3 gün sonunda fiziksel olarak sona erdiğini vurgulayan Emre Üstünuçar; esas sorunun, sigaranın stresi azalttığı ya da keyif verdiği gibi düşüncelere dayanan "psikolojik bağımlılık" olduğunu belirtiyor. Başarılı terapist sigara içenlere; akıl vermeden, korkutmaya çalışmadan, iğrendirme taktiklerine başvurmadan, sigaranın zararlarından bahsetmeden, sigarasız bir hayat için çok güçlü ve donanımlı olmalarını sağlayarak "bu işi kafada bitirmenin" ne olduğunu, nasıl yapıldığını aktarıyor.

"Sigara sağlığa zararlıdır, sigara sizi öldürür" demeden, izleyenlere sigarayı bıraktırmayı hedefleyen "Bırakmak İstiyorum" filmi; yaklaşık 6 saat süren bir "bilgi terapisi" sonunda katılımcıların sigarayı bırakmalarını sağlayan Emre Üstünuçar'ın bir seansının özeti niteliğinde... Kendisi de yıllarca sigara içen ve 2003'te katıldığı 5,5 saatlik bir seminer sonunda, sigaradan tamamen kurtulan Üstünuçar; insanlara basit, anlaşılır ve akıcı şekilde neden sigara içilmemesi gerektiğini değil, nasıl sigaradan kurtulacaklarını anlatıyor. Dünya çapında kabul edilmiş "Easyway-Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu" yöntemini geliştiren Allen Carr'ın yöntemlerinden yola çıkan Emre Üstünuçar; 10 yıldır Türkiye'ye uyarlayarak geliştirdiği terapilerini gerçekleştiriyor.

Bugüne kadar sigarayı bırakmayı çok kez denemiş ya da hiç denememiş olmanızın bir önemi yok; "Bırakmak İstiyorum" hayatınızı değiştirecek ve özgürlüğünüzü geri verecek, üstelik bir paket sigara fiyatına..! "Bırakmak İstiyorum", 4 Nisan 2014, Cuma günü sinemalarda!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sigara Bıraktıran Özel Gösterim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement