Sigorta Acenteleri Kuşadası'nda Toplanacak - Son Dakika
Güncel

Sigorta Acenteleri Kuşadası'nda Toplanacak

Sigorta acenteleri, sektör sorunlarını Kuşadası'nda yapacakları çalıştayla ele alacak.

13.11.2017 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sigorta acenteleri, sektör sorunlarını Kuşadası'nda yapacakları çalıştayla ele alacak.

Başkent Sigorta Acentecileri Derneği Başkan Yardımcısı Soner Polat, yaptığı açıklamada, sigorta sektörünün tüm paydaşlarının katılımıyla 17-19 Kasım tarihlerinde Kuşadası'nda çalıştay düzenleyeceklerini belirtti.

Sigortacılığın, son dönemde bazı sorunlar yaşadığını ifade eden Polat, çalıştayda sektörün içinde bulunduğu tüm sorunların tartışılacağını ve çözüm yollarının aranacağını dile getirdi.

Polat, çalıştayın sektörün tüm paydaşlarının bir araya geleceği ilk organizasyon olması yönüyle büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, şunları kaydetti:

"Acente özlük hakları, mesleki yeterlilik, trafik sigortası, tüketici bilinçlendirme, pazar payının artırılması gibi konular hakkında fikir alışverişinde bulunacağız. Devlet kanadında sektör büyüme önerileri getirilecek. Devlet, şirket ve acente iletişim sorunları gündeme getirilecek. Dijital altyapı ile ilgili sorunları da konuşacağız."

Amaçlarının yaşanan tüm sorunların aşılarak sektörün büyümesini sağlamak olduğunu aktaran Polat, çalıştaydan önemli sonuçların çıkmasını beklediklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sigorta Acenteleri Kuşadası'nda Toplanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement