Şiir Dinletisi - Son Dakika
Yerel

Şiir Dinletisi

Şiir Dinletisi

Kütahya’nın Hisarcık İlçesinde Anadolu Lisesi öğrencilerinin ’Gönüllere Yolculuk’ adlı şiir dinletisi büyük beğeni topladı.

06.05.2016 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık İlçesinde Anadolu Lisesi öğrencilerinin 'Gönüllere Yolculuk' adlı şiir dinletisi büyük beğeni topladı.

Meslek Yüksek Okulu Amfisindeki Şiir Dinletisi Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Halil İbrahim Reçan rehberliğinde öğrencilerin hazırladığı 'Gönüllere Yolculuk' adlı şiir dinletisi beğeni ile izlenirken, seyirciler duygulu anlar yaşadı.

Salonun dolduğu şiir dinletisinde İbrahim Sayar'ın "Her şey ondan" şiirini Ayşegül Özdemir, Ataol Behramoğlu'nun "Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var" şirini Büşra Zübeyde Şen, Can Yücel'in "Biraz değiştim" şiirini Sanem Ferik, Atilla İlhan'ın "Ben sana mecburum" şiirini Hakan Dural, "İlk defa sevdim" şiirini Yağmur Sarıkaş, Ümit Yaşar Oğuzcan'ın "Bekleyenler için" şiirini Ayşe Uslu, "Ayrılık günü" şiirini Şerife Gültekin, "Bir gün anlarsın" şiirini Gülben Ergin, Cemal Safi'nin "Tek hece aşk" şiirini Vesile Çakır, Nazmiye Çalışmaz ve Saadet Ogan isimli öğrenciler ise kendi yazdıkları şiirleri slayt ve fon müziği eşliğinde okudular.

Anadolu Lisesinin Şiir Dinletisine Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Şen, Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var ve vatandaşlar katıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şiir Dinletisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement