Siirt, 9. Travel Turkey İzmir Fuarında Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Siirt, 9. Travel Turkey İzmir Fuarında Tanıtıldı

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan "Travel Turkey İzmir" Turizm Fuarına, Siirt ilimiz bu yıl da katılım sağladı.

14.12.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turizm sektöründe faaliyet gösteren 900'den fazla katılımcıyı buluşturan Travel Turkey İzmir Fuarı sona erdi. 30 ülkeden turizm profesyoneline ev sahipliği yapan fuarda Siirt rüzgârı esti.

Siirt'in tarihi, kültürel ve turistik mekânlarının yanı sıra Siirt Fıstığı, Tiftik Battaniyesi, el sanatları ürünleri, Pervari Balı, Zivzik Nar'ı ve yöresel lezzetlerin tanıtımı gerçekleştirildi.

Ziyaretçilere Siirt fıstığı ve Pervari balı ikram edilirken, Valiliğimizce basımı sağlanan bilimsel kitaplar, broşürler, kitapçıklar, gezi rehberleri ve diğer tanıtım materyallerinin de dağıtımı yapıldı.

Stantta İl Kültür Turizm Müdürü Remzi Uslu tarafından karşılanan ziyaretçilere, yöresel ürünlerin sunumu yapılarak, turizm konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Açılışta standımızı; Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Siirtli hemşerimiz İzmir Ak Parti Milletvekili Necip Kalkan,  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, İzmir Vali Yardımcısı Cemil Özgür Öneği, İzmir Siirtliler Derneği Başkanı Muhdi Şavural, yönetim kurulu üyeleri, Siirt'li hemşerilerimiz ile yüzlerce yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siirt, 9. Travel Turkey İzmir Fuarında Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement