Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın, Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne ilişkin basın mensupları onuruna verilen kahvaltıya katıldı.

10.01.2018 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ne ilişkin basın mensupları onuruna verilen kahvaltıya katıldı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Vekili Taşkın, basının kamu ile halk arasındaki bağlantıyı sağladığını söyledi. Taşkın, "Her meslek, içerisindeki çalışanlarla birlikte şeref kazanır. İnsanoğlunun en önemli ihtiyaçlarından bir tanesi de 'merak' ki bu gelişen dünyada insanların haber alma ihtiyaçlarının da çok fazla olduğu günümüzde de en uzak noktada ki küçük bir olayı en uzak noktada yaşayan insanları etkileyebiliyor. Bu anlamda gazetecilik gerek görsel, yazılı gerekse internet üzerinden yapılan habercilik hepsi ayrı ayrı önemini korumaktadır. Teknolojinin gelişmesiyle insanlar hızlı haber alma yoluna gidiyor. İnternet ve sosyal medyanın önemi ve özelliği artsa da klasik gazetecilikte doğru ve en güvenilir kaynağa ulaşmak açısından da hala önemini devam ettiriyor. Tarafsız, doğru ve ilkeli basın anlayışı dünya insanları açısından da bizim açımızdan da çok kıymetlidir. Özellikle manipülasyonların çok fazla yapıldığı dünya üzerinde sıkıntı çeken, zulme maruz kalan pek çok insanın yaşadığı bir ortamda insanların vicdanı olması adına basının gerçekten önemini belki daha da artırıyor" dedi.

Daha sonra belediyenin 2017 yılında yaptığı çalışmalar slayttan izletildi. Başkan Taşkın, gazetecileri tek tek tebrik ederek günün anısına hediye verdi. Etkinlik çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın, Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement