Siirt Düğünde Maganda Kurşunu, Elektrik Tellerini Kopardı 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Siirt Düğünde Maganda Kurşunu, Elektrik Tellerini Kopardı 10 Yaralı

Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Kayabağlar beldesinde bir düğünde dün akşam havaya sıkılan uzun namlulu silahlarından çıkan mermilerin yüksek gelirim hattına isabet etmesi ve hattın kopup yere düşerek 6 kişinin yaralanmasına yönelik başlatılan soruşturma sürüyor.

26.08.2018 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Kayabağlar beldesinde bir düğünde dün akşam havaya sıkılan uzun namlulu silahlarından çıkan mermilerin yüksek gelirim hattına isabet etmesi ve hattın kopup yere düşerek 6 kişinin yaralanmasına yönelik başlatılan soruşturma sürüyor. Kurtlalan Kaymakam Emre Aydın, düğünde çekilen görüntüler ve dellirin toplandığını söyledi.

Kurtalan ilçesine bağlı Kayabağlar beldesinde dün akşam bir düğünde halay çekilmesi esnasında kimliği belirsiz kişi ve kişilerce uzun namlulu silahlarla havaya ateş edilmesilme mermiler yüksek gerilim hattına isabet etmiş, hattın kopup yere düşmesi ile 6 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan 3'ü Diyarbakır'a, 3'dü Siirt'teki hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınırken, olay ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Kurtalan Kaymakamı Emre Aydın, jandarma ve polis ekiplerinin düğünde çekilen görüntüleri topladığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirterek, Ne yazık ki üzücü bir olay ile karşılaştık. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattık ve halen devam ediyor. Olayda çekilen görüntüler ve deliler toplandı inceleniyor ancak şuana kadar herhangi bir gözaltı yok ama gün içerisinde gerek Jandarma ekiplerimizin ve gerekse Emniyet ekiplerimizin yaptığı çalışmalar neticesinde olay aydınlanacaktır. Meydana gelen olayda toplam 6 vatandaşımız yaralanmıştır dedi.

MERMİLER 31 BİN 500 VOLT ENERJİ TAŞIYAN HATLARA İSABET ETTİ

Düğün esnasında magandaların mermileri 31 bin 500 voltluk bir enerji taşıyan hatta isabet ettiği öğrenilerken, beldenin enerji hattını besleyen yüksek gerilimli hattının onarımına başlandığı öğrenildi. Dicle Elektrik Dağıtım yetkilileri, yüksek gelirim hattında onarım çalışmalarının başlatıldığını ve büyük bir faciadan dönüldüğünü belirttiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt Düğünde Maganda Kurşunu, Elektrik Tellerini Kopardı 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement