Siirt Gençlik ve Spor Bakanı Ile Yazar Yusuf Kaplan Arasında Tartışma - Son Dakika
Güncel

Siirt Gençlik ve Spor Bakanı Ile Yazar Yusuf Kaplan Arasında Tartışma

Gençlik ve Spor Bakanı ile Yazar Yusuf Kaplan arasında tartışmaTuran KOYUNCU-Mehmet Yücel DURAK/SİİRT,(DHA) - Siirt'te bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kitap fuarında konferans veren Yazar Yusuf Kaplan'ı ziyaret etti.

02.04.2017 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı ile Yazar Yusuf Kaplan arasında tartışma

Turan KOYUNCU- Mehmet Yücel DURAK/SİİRT,(DHA) - Siirt'te bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kitap fuarında konferans veren Yazar Yusuf Kaplan'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bakan Kılıç ile Yazar Yusuf Kaplan arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Bakan Kılıç, "Peki, tamam, ben anladım hocam, kusura bakmayın rahatsız ettik sizi" diyerek konferans salonundan ayrıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bugün Siirt'e gelerek çeşitli ziyaret ve açılışlara katıldı. Sabah saatlerinde Helikopter ile Kurtalan ilçesine giden Bakan Kılıç, burada sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile kahvaltıda buluştu. Burada bir konuşma yapan Bakan Kılıç, referandum ile ilgili sivil topum kuruşu ve muhtarlara bilgi verdi. 16 Nisan'dan sonra Türkiye'de birçok şeyin değişeceğini ve Türkiye'nin daha güçlü bir ülke olacağını belirten Kılıç, "Sizlere bir şeyler anlatıyorlar, gelip Ankara'da farklı şeyler söylüyorlar. Biz Türkiye'nin dört bir yanında aynı şeyleri söylüyoruz. Biz bu milleti asla bölemeyecekler diyoruz. Biz, kardeşiz diyoruz Farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir diyoruz. Onlar ne diyorlar? Bizim farklılıklarımız ayrışma sebebidir diyorlar. Bizi ayırmaya çalışıyorlar. Buradaki yerel yönetimlere şimdi kayyumlar ile atamalar yapıldı. Devlet gece gündüz çalıştı. Geçen seçimlerden sonra ne dedi bir tanesi 'PKK sizi tükürüğü ile boğar" dedi. Nerede o şimdi haydi gelsin. Belli illere Belediye Başkanlığı seçimlerinde yurt dışından kişiler getirdiler ve onlar seçildi. Haydi bakalım, eğer kendilerine güveniyorlarsa, kendilerini yiğit görüyorlarsa 16 Nisan Halk oylaması için sizleri tehdit etsinler bakalım"dedi.

KİTAP FUARINDA GERGİNLİK

Toplantının ardından karayolu ile Siirt'te gelen Bakan Kılıç, Vali Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret etti. Bakan Kılıç burada yaptığı açıklamada, Siirt'e geliş amaçlarının yapılan yatırımları yerinde görmek ve Siirt'e düzenlen Kitap fuarı gezmek olduğunu söyledi. Bakan Kılıç daha sonra Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki kalabalık heyeti ile Kitap Fuarını gezdi. Siirt Valiliği'nin ev sahipliğinde yapılan kitap fuarına gelen Bakan Kılıç, burada bulunan çocuklara ve gençlere çeşitli hediyeler dağıttı. Bakan Kılıç ve beraberindekiler burada Yazar Yusuf Kaplan'ın imza kampanyası çerçevesinde düzenlediği konferansı da ziyaret etti. Ziyaret sırasında Yazar Yusuf Kaplan ile Bakan Kılıç arasnda kısa süreli gerginlik yaşandı. Konferans salonuna girişte kürsüde konuşma yapan Yazar Yusuf Kaplan'ın yanına gelen Bakan Kılıç, "Nasılsınız hocam, iyimisiniz?"diye sordu. Yazar Yusuf Kaplan'ın "İyiyim, Nerdesin abi ya?" demesi üzerine Bakan Kılıç, "Öyle birşey yaptın ki ben gideyim hemen ha.. Valla ben hemen çıkayım"dedi. Bunun üzerine Kaplan ise, "Tabi ki git abi. Ne işin var ya?" diye cevap verdi. Kısa süre duraksayan bakan Akif Çağatay Kılıç ise Yazar Kaplan'a, "Ne oldu, hayırdır ya?"diye soru sordu. Yazar Kaplan bunun üzerine, "Adam gelir dinler, neyin var. Dolaşıyorsunuz, Yusuf Kaplan konuşuyor. Abuzittinin birisi değil ki. Adam 5 dakika dinler, 10 dakika dinler"dedi. Bunun üzerine Bakan Kılıç, "Peki, tamam, ben anladım hocam. Kusura bakmayın rahatsız ettik sizi" diyerek konferans salonunu terk etti.

Siirt Gençlik ve Spor Bakanı Ile Yazar Yusuf Kaplan Arasında Tartışma
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt Gençlik ve Spor Bakanı Ile Yazar Yusuf Kaplan Arasında Tartışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.


Advertisement