Siirt Otomobil Botan Çayı'na Devrildi, 2 Kardeş Kurtarıldı, Baba Aranıyor Yeniden - Son Dakika
Güncel

Siirt Otomobil Botan Çayı'na Devrildi, 2 Kardeş Kurtarıldı, Baba Aranıyor Yeniden

Otomobil Botan Çayı'na devrildi, 2 kardeş kurtarıldı, baba aranıyor (2) yenidenSİİRT'te, Mehmet Selim Özalp'in (46) kontrolünden çıkan ve içerisinde 2 oğlunun da bulunduğu otomobil, Botan Çayı'na devrildi.

10.04.2019 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobil Botan Çayı'na devrildi, 2 kardeş kurtarıldı, baba aranıyor (2) yeniden

SİİRT'te, Mehmet Selim Özalp'in (46) kontrolünden çıkan ve içerisinde 2 oğlunun da bulunduğu otomobil, Botan Çayı'na devrildi. İhbarla bölgeye sevk edilen AFAD ekibi, Serhat (21) ve Sait Özalp (23) kardeşleri sudan çıkarırken, akıntıyla kaybolan sürücü Özaltp ise aranıyor.

Kaza, saat 14.30 sıralarında, Siirt- Eruh yolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Mehmet Selim Özalp yönetimindeki 56 AAC 681 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, Botan Çayı'na devrildi. İçerisinde sürücünün oğulları Serhat ve Sait'in de da bulunduğu aracın çaya düştüğünü görenler, güvenlik güçlerine haber verdi. İhbar üzerine, bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Jandarma, olay yerinde güvenlik önlemi alırken, AFAD ekibi de suda kaybolan baba ile 2 oğlunun bulunması için çalışma başlattı. Suya giren ekipler araçtaki 2 kardeşi kurtarıp, sudan çıkardı. Araçtan çıkarılan kardeşler, sağlık görevlilerince kontrolden geçirildi ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Mehmet Selim Özalp'ın bulunması için ise AFAD ve UMKE'den 20 kişilik ekibin arama çalışmaları sürerken, bölgeye Bitlis'ten de dalgıç polisler gönderildi.

Siirt Otomobil Botan Çayı\'na Devrildi, 2 Kardeş Kurtarıldı, Baba Aranıyor Yeniden
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt Otomobil Botan Çayı'na Devrildi, 2 Kardeş Kurtarıldı, Baba Aranıyor Yeniden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement