Siirt'te Belediye ve Emniyetten Aşure İkramı - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Belediye ve Emniyetten Aşure İkramı

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Siirt Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğünce, muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramında bulunuldu.

21.09.2018 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Siirt Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğünce, muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramında bulunuldu.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, beraberinde İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay ile merkez Barış Mahallesi'ndeki Melle Ömer Camisi önünde Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen program kapsamında aşure dağıttı.

Görevlendirme yapılan Siirt Belediyesince de Abdulhakim Sancak Çarşı Camisi önünde etkinlik düzenlendi. Programa katılan Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve AK Parti Milletvekili Osman Ören, Siirtlilerin muharrem ayını kutladı, aşure ikram etti.

Belediye Başkan Vekili Taşkın, yaptığı açıklamada, belediye olarak muharrem ayı dolayısıyla 3 bin kişiye aşure dağıttıklarını söyledi.

"Allah kabul etsin. Allah huzurlu, güzel günleri yaşamayı nasip etsin." diyen Taşkın, programa katılan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Milletvekili Ören de, "İslam aleminin aşure gününü kutluyorum. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik. Mübarek olsun, Allah kabul etsin." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt'te Belediye ve Emniyetten Aşure İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement