Siirt'te İmam Hatip Mezunları Gecesi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Siirt'te İmam Hatip Mezunları Gecesi Yapıldı

Siirt'te İmam Hatip mezunları gecesi düzenlendi.

11.06.2012 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te İmam Hatip mezunları gecesi düzenlendi.

İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneğince, okul bahçesinde düzenlenen gecede konuşan, Vali Musa Çolak, Eruh ve Pervari ilçelerinin yanı sıra il merkezinde de bir kız imam hatip lisesinin açılacağını ifade ederek, diğer ilçeler ile Ziyaret ve Kayabağlar beldelerinde de açılması için çaba harcayacaklarını söyledi.

Kur'an ahlakıyla ahlaklanmış, milletin şefkatle bağrına bastığı bu okulları, yeniden milletle kucaklaştırmanın bahtiyarlığını hep birlikte yaşadıklarını belirten Vali Çolak, "Bu topraklar, şehitlerin kanıyla sulanmış, aynı zamanda, Kuran-ı Kerim'in mana ve maneviyatıyla yoğrulmuş ve Ezan-ı Muhammedi ile yıkanmış topraklardır. Bu kutsal topraklarımızda, bin yıldan beri barış, kardeşlik ve hoşgörü içinde yaşamaktayız. Son yıllarda aziz milletimizin arasına sokulmak istenen nifak tohumlarını, fitne ve fesada asla müsaade etmeyeceğiz ve bu karanlık terör belasını aramızdan, hep birlikte def edeceğiz" dedi.

Dernek Başkanı Necmettin Çiçek ise katsayı ve orta kısımlarının kapatılması zulmünden kurtuldukları için sevinçli olduklarını belirterek, okullardaki kalitenin eski düzeyine getirilmesi için çalışma içinde olduklarını söyledi.

Gece, plaket takdimi ve mezunlar ilahi grubunun dinletisi ile sona erdi.

Muhabir: Ayhan Mergen/ Meral Özdemir

Yayıncı: Berin Alpaslan - SİİRT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te İmam Hatip Mezunları Gecesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement