Siirt'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Siirt'ten Kısa Kısa

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Sakıp Beygo Caddesi'ndeki esnafla bir araya geldi.

27.09.2017 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Sakıp Beygo Caddesi'ndeki esnafla bir araya geldi.

Caddede yapılan kaldırım ve kilit parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyen Taşkın, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Taşkın, fırsat buldukça esnafla bir araya gelmeye devam edeceğini belirtti.

İlçe otogarının yeri

Siirt Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ilçe otogarının yerinin çok amaçlı alana dönüştürüleceği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, eylül ayı meclis toplantısında alınan kararla ilçe otogarının yerine, açık ve kapalı otopark, nikah dairesi, restoran ve düğün salonu yapılacak.

Açıklamada, yap-işlet-devret modeliyle yapılacak çalışmanın ihalesinin kısa bir süre sonra yapılacağı ve ilçe otogarının kaldırılacağı kaydedildi.

Siirt'te halk buluşmaları

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, "Halkla Buluşma Toplantıları" kapsamında Tınazetepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Taşkın, Hürriyet Ortaokulu yanındaki taziye evinde yaptığı konuşmada, fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Kentsel dönüşümle ilgili çalışmalarının devam ettiğini ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ yetkililerinin kente geldiğini ifade eden Taşkın, şunları kaydetti:

"Onlar şu anda bir ön rapor çalışması içindeler. Fakat biz de bir taraftan burada nasıl bir kentsel dönüşüm uygulanabilir bununla ilgili profesyonel destek almaya çalışıyoruz. Kolay bir şey değil ama Allah izin verirse sizlerin de desteğiyle nereye kadar yürütebilirsek proje bazında veya projeyi bitirip bir takım yerlere girebilmek istiyoruz."

Taşkın, kentsel dönüşümle ilgili yapacakları çalışmaların hak ettiği şekilde yapılması için gayret göstereceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement