Siirt Valisi Atik'ten Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Siirt Valisi Atik'ten Ziyaretler

Siirt Valisi Ali Fuat Atik gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf, öğrenciler ve vatandaşlarla buluştu.

03.10.2018 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Valisi Ali Fuat Atik gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf, öğrenciler ve vatandaşlarla buluştu.

Vali Atik, kentteki temasları kapsamında ilde yılın ahisi seçilen Ahmet Alak'ı yöresel kıyafet diktiği iş yerinde ziyaret etti.

Daha sonra Sakarya Mahallesi'nde bulunan Çalapkulu Kur'an Kursuna geçen Atik, Kur'an-ı Kerim okuyan çocukları dinledi, eğitmen Celil Oğuz'dan bilgi aldı.

Oğuz, 6-8 Ekim olaylarında bazı provokatörlerin Kur'an kursunu yakmak istediğini, fakat buna vatandaşın da desteğiyle izin vermediklerini belirtti.

Vali Atik de 6-8 Ekim 2014 yılında gerçekleştirilen olaylarda provokatörlerin Diyanet'in sahada olmasını istemediğini dile getirdi.

"Bunlar çocukların Kur'an kursunda olmasını istemiyor. Her taraftan yıkmaya çalışıyorlar ama güçlüyüz, Allah'ın izniyle yıkılmayacağız. Biz de bu iman olduktan sonra, bu yavrular burada yetişip hayata atıldıktan sonra Allah'ın izniyle bizi yıkamayacaklar." diyen Atik, devlet olarak gönülden bu işi yapanlara destek sunmaya devam edeceklerini aktardı.

Vali Atik, daha sonra iki bedensel engelli çocuğu bulunan Kaya ailesini evlerinde ziyaret ederek çocuklara iki akülü tekerlekli sandalye temin edilmesi yönünde talimat verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt Valisi Atik'ten Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement