Siirtli Yatırımcıdan Enflasyonla Mücadeleye Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Siirtli Yatırımcıdan Enflasyonla Mücadeleye Tam Destek

Siirtli Yatırımcıdan Enflasyonla Mücadeleye Tam Destek

Siirt’te esnaf ve yatırımcıların ’Enflasyonla Topyekun Mücadele Kampanyası’na destekleri sürüyor.

08.12.2018 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te esnaf ve yatırımcıların 'Enflasyonla Topyekun Mücadele Kampanyası'na destekleri sürüyor. Siirtli yatırımcı ve aynı zamanda 24 Haziran seçimlerinde MHP Siirt Milletvekili adayı olan Faraç Çelebi, enflasyonla mücadeleye yüzde 28,5 destek çıktı.

Şehir merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Siirt Üniversitesi Kezer yerleşkesi karşısındaki Çelebi Yaşam Merkezinin Yönetimi Kurulu Başkanı olan Faraç Çelebi, enflasyonla topyekun mücadele kampanyasına destek vererek, apart dairelerde kaçırılmayacak yatırım fırsatı sağlamayı amaçlıyor. Enflasyonla mücadelede hükumetin yanında oldukları aktaran Çelebi, 80 bin TL olan 1+1 balkonsuz, 90 bin TL olan 1+1 balkonlu ve 90 bin TL olan 2+1 balkonlu apart dairelerin fiyatlarının 60 bin TL'den satışa sunduğunu söyledi. Satın alınacak dairelere karşılık aylık 600 TL kira geliri garantisi verdiklerini de aktaran Çelebi, yaklaşık 300 dairenin satışa çıkarıldığını, elde edilmesi planlanan 25 milyon ile 30 milyon lira dolayındaki kaynağın Siirt ekonomisine bir döngü oluşturacağını aktardı

Siirt'te 60 milyon liralık yatırımı bulunuyor

Siirt'te gaz dolum, Çelebi petrol ofisi tesisi ve 2015 yılında Kezer yerleşkesi bölgesinde 870 adet 1+1 ve 2+1 satılık ve kiralık apart daireden oluşan bir yaşam merkezini kuran Çelebi, 2018 yılında da 340 odalı otel hizmete açtırdı. Siirt'te yaklaşık 60 milyon TL dolayında yatırımı bulunan Çelebi, satışa çıkarılan apart dairelerden elde edilecek gelirle üniversite yakınında yeni bir yaşam merkezi daha kurmayı hedefliyor. Enflasyonla mücadeleye destek için kira ve fiyatlarda indirim uygulayan Çelebi, girişimcilere de çağrıda bulundu. Çelebi, "Ticarette kazancın yüzde 80'i cesaretli olmaktan geçiyor, dürüst ve sabırlı olun, iyi bir planlama yaptıktan sonra hedefinize odaklanın. Bu sizi başarıya götürecek. Tabi bunun için de öncelikle kendi markanızı kurun. Çünkü marka en önemli yatırım aracıdır" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siirtli Yatırımcıdan Enflasyonla Mücadeleye Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da konteyner yatakhanesinde çıkan yangın devam ediyor
    00:35 Adıyaman'da konteyner yatakhanesinde çıkan yangın devam ediyor

    Adıyaman'da kalıcı konutların yapıldığı bölgede işçilerin kaldığı konteyner yatakhanede çıkan yangın devam ediyor. Yangın söndürme çalışmaları sürüyor.

  • Hamza Dağ, İzmir'i çağlar atlatmayı hedefliyor
    00:33 Hamza Dağ, İzmir'i çağlar atlatmayı hedefliyor

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Bayındır Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Uğur Demirezen'in mitinginde yaptığı konuşmada, İzmir'i çağlar atlatmayı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayalindeki gibi yapmayı hedeflediğini belirtti. Dağ, ayrıca Ankara'da yürütecekleri mesai sonucunda Bayındır'a yeni bir hastane yapacaklarını müjdeledi.

  • Bolu'da Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeride Uçtu
    00:29 Bolu'da Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeride Uçtu

    Bolu-Karacasu yolunda meydana gelen kazada, bir otomobil iki ağacı kökünden sökerek karşı şeride uçtu. Otomobil sürücüsü ise kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. Kazanın ardından yolun bir kısmı kapandı ancak polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle trafik normale döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Burdur'da üvey oğlu tarafından bıçakla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı
    00:23 Burdur'da üvey oğlu tarafından bıçakla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı

    Burdur'un Karasenir Mahallesi'nde yaşanan olayda, Aytekin S ile üvey oğlu M.D.B. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmanın ardından M.D.B, Aytekin S'yi bıçakla yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından Burdur Devlet Hastanesine kaldırılan Aytekin S'nin durumu ciddiyetini koruyor. Polis ekipleri ise kaçan M.D.B'yi yakalamak için çalışma başlattı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'da programlara katıldı
    00:19 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'da programlara katıldı

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir dizi programa katıldı. Karaaslan, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek, Cumhur İttifakı Vezirköprü Belediye Başkan adayı Murat Gül, AK Parti Vezirköprü ilçe Başkanı Ali Faik Çamurcu ve partililerle bir araya geldi. Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart Pazar günü milletin emanet ettiği oyların sandıkla buluşma günü olduğunu belirterek, 'Pazar günü inşallah bu şehri kimlerin yöneteceğinin belirlendiği ve 5 yıl telafisi olmayacak bir sürecin şekillendiği gün. Pazar günü AK Parti'mizin, Cumhur İttifakı'mızın emeğinin, çalışmasının neticesini alacağımız gün. Sizlerden en büyük ricam, bugün ne yapabiliyorsak, kime ulaşabiliyorsak, aklımızda kim kaldıysa ona ulaşma zamanı. Çünkü bu işin telafisi yok.' dedi. Daha sonra ilçede esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan ve Vezirköprü Belediye Başkan adayı Murat Gül için destek istedi. Karaarslan, Adnan Menderes Parkı'nda da kadınlarla bir araya geldi.


Advertisement