Portekiz ekibi Benfica'ya şike iddiasıyla soruşturma başlatıldı - Son Dakika
Spor

Portekiz ekibi Benfica'ya şike iddiasıyla soruşturma başlatıldı

Portekiz polisi ülkenin en büyük futbol takımlarından biri olan Benfica'nın tesislerine baskın düzenledi. 2015/2016 sezonunda olduğu belirtilen şike iddialarıyla ilgili başlatılan operasyonu Benfica da resmi açıklamayla doğruladı.

09.11.2020 21:06  Güncelleme: 21:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Portekiz şike iddialarıyla çalkalanıyor. Savcılığın başlattığı soruşturma kapsamında Portekiz polisi dünya ve Portekiz futbolunun en önemli kulüplerinden biri olan Benfica'ya şike operasyonu başlattı.

Kulüp tesislerine düzenlenen baskının ardından bilgisayarlara ve bazı dosyalara el konuldu. Baskının sadece şike değil aynı zamanda kara para aklama ve dolandırıcılıkla ilgili olduğu da belirtildi.

BENFICA BASKINI KABUL ETTİ

Benfica Kulübü de, 2015-2016 sezonuyla ilgili olduğu belirtilen bu baskını kabul eden bir açıklama yayımladı ve güvenlik güçleriyle olayların açığa çıkarılması adına her türlü işbirliğinin yapılacağını duyurdu.

SPORTING'TEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Sporting de yine Benfica gibi işbirliğine hazır olduğunu belirten bir açıklama yaptı. 2015-2016 sezonunda Benfica 88 puanla şampiyon olurken, Sporting ise 86 puanla ikinci olmuştu.

Portekiz ekibi Benfica\'ya şike iddiasıyla soruşturma başlatıldı

Son Dakika Spor Portekiz ekibi Benfica'ya şike iddiasıyla soruşturma başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • TÜRKO: FENEVDE ŞİKE YAPTI AMA İŞTE BİR ŞEKİLDE KURTARDILAR. 18 28 Yanıtla Barış : İspatlamazsan nağmertsin 0 0 Cincon: Şikenin babasini yapti ama adı karıştırılmadi... 0 0 öztürk: hade ordan yorgo 0 0
  • Giresunlu: 2010-2011 anlayan anladi... 0 0 Yanıtla
  • Fatih: Fenevden tff den ve ulkedeki siyasilerden nasil halı altina supurulur dersi alsinlar 0 0 Yanıtla
  • Sen: Sen ordamiyindin onlar şike yapti derken. Sen ordaysan sende şikecisin 0 0 Yanıtla
  • tonkuk: marmariste maçı izlerken dedim bu maç satın alınmış diye...futboldan az anlayan herkesin seyrederken bu maç satılmış diye idaada bulunabileceği bir maçtı sivas fener maçı...değil diyen bir zahmet maçı izlesin sadece 0 0 Yanıtla
  • Üni fb: Fenerbahçe şikenin babasını Yaptı şikeyi serbest kıldılar fener Konya maçı şikeydi 3 yıl sonra gelir itiraflar 0 0 Yanıtla
  • Emre: Feneri uefa dan nasıl elediklerini gördük. Ivan Babek ve Benfica ya yol göründü 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement