Baransu'dan Aziz Yıldırım'a: Asker Kaçakları Ne Zaman Mahkeme Salonlarına Girmeye Başladı - Son Dakika
Spor

Baransu'dan Aziz Yıldırım'a: Asker Kaçakları Ne Zaman Mahkeme Salonlarına Girmeye Başladı

Futbolda şike soruşturmasında kumpas davasında yargılanan gazeteci Mehmet Baransu, çıkan tartışmalar sonrasında mahkeme salonundan çıkarılırken Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı hedef aldı.

20.02.2017 10:28  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbolda şike soruşturmasında kumpas kurulduğu iddiasıyla haklarında dava açılan 108 sanığın yargılanmasına başlandı. İstanbul 23'üncü Ağır Ceza Mahkemesinin kararıyla Siliviri Ceza İnfaz Kurumu Duruşma Salonu'nda görülen davanın ilk duruşmasına, aralarında kapatılan Samanyolu Yayın Grubu eski Başkanı Hidayet Karaca, İstanbul eski emniyet mdüür yardımcısı Ali Fuat Yılmazer ve gazeteci Mehmet Baransu'nun da bulunduğu bazı tutuklu sanıklar cezaevinden getirilirken, yaklaşık 35 tutuksuz sanık da duruşmada hazır bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Olgun Peker, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Yüksel Ekşioğlu'nun aralarında bulunduğu bazı şikayetçi ve mağdurlar ile avukatları da duruşmaya katıldı.

"ASKER KAÇAKLARI NE ZAMAN MAHKEME SALONLARINA GİRMEYE BAŞLADI?"

Aziz Yıldırım ve Mehmet Baransu arasında "Küfür ediyor" tartışmaları yaşanırken jandarma Mehmet Baransu ve Ali Fuat Yılmazer'i salondan çıkardı. Baransu zorla götürüldüğü sırada, "Böyle bir şey yok, asker kaçakları ne zaman mahkeme salonlarına girmeye başladı" diye bağırdı.

Baransu\'dan Aziz Yıldırım\'a: Asker Kaçakları Ne Zaman Mahkeme Salonlarına Girmeye Başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Baransu'dan Aziz Yıldırım'a: Asker Kaçakları Ne Zaman Mahkeme Salonlarına Girmeye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement