Sıkı Dostlar Filmi - Son Dakika
Sinema

Sıkı Dostlar Filmi

Sıkı Dostlar Filmi

Sıkı Dostlar filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Sıkı Dostlar filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

09.07.2018 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vietnam’da savaşmış eski bir asker, Irak’ta askerlik yapan oğlunu kaybeder. Oğlunu defnetmek için yıllardır görüşmediği eski asker dostlarından yardım ister. Oğlunun ölümünün arkasındaki gerçekler ortaya çıkınca üç dost kendi geçmişleriyle de yüzleşmek zorunda kalır. Çıktıkları bu yolculukta kendi askerlik anılarından, Irak Savaşı’nın başarısızlıklarına, gençken yaşadıkları maceralardan yaşlanmanın zorluklarına kadar anlattıkları bu anılarla tekrardan yakınlaşma fırsatı bulurlar.

Yönetmen: Richard Linklater

Senaryo: Richard Linklater, Darryl Ponicsan

Oyuncular: Bryan Cranston, Laurence Fishburne, Steve Carell, J. Quinton Johnson, Deanna Reed-Foster, Yul Vazquez, Graham Wolfe, Jeff Monahan, Dontez James, Tammy Tsai, Richard Barlow , Cathy O' Dell, Jane Mowder, Richard Robichaux, Jerry Lee Tucker, Marc Moore, Kate Easton, Cicely Tyson, Sarah Silk, Ted Watts Jr., Lee Harrington, Samuel Davis, Zoe Alexandra, Tony Amen, Georin Aquila, Brian Bowman, Bianca Cook, Vini Costanzo, Lloyd Crago, Kelly Culbertson

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Last Flag Flying

Yapımcı Firma: Amazon Studios

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 125 dk.

Dağıtıcı Firma: Filmartı Film

Vizyon Tarihi: 20.07.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Sıkı Dostlar Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement