Sıla Gençoğlu ile Sarmaş Dolaş Görüntülenen Hazer Amani'den İlk Açıklama: Aşk Yok - Son Dakika
Magazin

Sıla Gençoğlu ile Sarmaş Dolaş Görüntülenen Hazer Amani'den İlk Açıklama: Aşk Yok

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile arabada uyurken görüntülenen evli Hazer Amani, '2. Sayfa' programına yaptığı açıklamada aşk iddialarını yalanladı.

17.01.2019 10:01  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Ekim'de Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddialarıyla şikayetçi olan Sıla Gençoğlu, TV 8 ekranlarında bir dönem yayınlanan MasterChef programının sunucusu Hazer Amani ile sarmaş dolaş görüntülendi. Evli olan Hazer Amani, Sıla hakkındaki aşk iddialarını yalanladı.

"AŞK İDDİALARININ ALAKASI YOK"

MasterChef'te jüri üyeliği yapan Hazer Amani, evli olmasına rağmen Sıla Gençoğlu ile sarmaş dolaş görüntülenmesinin ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programının yapımcısına attığı mesajda iddiaları yalanladı. Amani, hakkında haberler için şöyle konuştu: "Fotoğrafı yeni gördüm. Aşk iddialarının alakası yok.

Sıla Gençoğlu ile Sarmaş Dolaş Görüntülenen Hazer Amani'den İlk Açıklama: Aşk Yok

"SILA'NIN EVİNE GİTMEDİK"

Bir proje hakkında destek almak için bir araya geldik. Yakında proje haberleri çıkacak ve öğreneceksiniz. Sıla beni Bomonti'ye bıraktı. Onun evine gitmedik.

Sıla Gençoğlu ile Sarmaş Dolaş Görüntülenen Hazer Amani'den İlk Açıklama: Aşk Yok
Hazer Amani

"EŞİMLE PROBLEMİMİZ YOK"

Programının yapımcısının 'Eşininizin buluşmadan haberi var mı?' sorusuna ise "Bu iddialar saçmalık eşimle bir problemim yok. Eşimle Sıla da arkadaş değil. Buluşmamız sadece işle alakalı yapımcımız proje hakkında konuşmamıza izin vermiyor." dedi.

'Muhabir arkadaşlar sizi 23.15'te görüntülemiş durumunuz alkolle mi alakalı yoksa yediğiniz yemekten mi zehirlendiniz?' sorusuna ise "Her ikisi de komik" yorumunu yaptı.

MUHABİRLERDEN RAHATSIZ OLUP POLİS ÇAĞIRDILAR

Görüntüleri çeken gece muhabiri ise Sıla Gençoğlu'nun Nişantaşı'ndaki evinin önünde 1 saat beklediklerini ve beklemelerinden rahatsız oldukları için polis çağırdıklarını söyledi.

Sıla Gençoğlu ile Sarmaş Dolaş Görüntülenen Hazer Amani\'den İlk Açıklama: Aşk Yok

Son Dakika Magazin Sıla Gençoğlu ile Sarmaş Dolaş Görüntülenen Hazer Amani'den İlk Açıklama: Aşk Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • selim: yakında taksimde yatarsın içkimi içtin bonzaimi arabada sızdıysan bitirdin kendini ahmet niye darp ettiği belli oldu şimdide nihat doğan gibi sen hergün internetdesin yazıklar olsun sana edep diye bir şey var iş artık arabalarda sabahlamaya kadar geldi senden sanatçı olmaz 25 2 Yanıtla
  • vatandas: he canim yuttuk bu kadini zaten hic sevmem bence Ahmet in basini bile bile yedi. 23 3 Yanıtla
  • CİNCONLU: resmen uçmuşlar bu kadın alkolik olduğu belli 15 2 Yanıtla
  • malesef: tabi tabi ayıldınız ya :) 15 0 Yanıtla
  • .....?: ARKADAŞ ŞEFMİŞ BU. AMA ŞİMDİYE KADAR ADINI DUYMAMIŞTIM. TV DE CACIK OLDU. ŞİMDİDE CACIK OLACAĞI YOĞURT PEŞİNDE KOŞUYOR. TENCERE KAPAK MİSALİ BİRBİRİNİZİ BULDUNUZ İYİDE OLDU. BEYİN GÖÇÜNDEN SONRA, GÜZEL ÜLKEMDE CİRİT ATAR OLDULAR. KEŞKE BİR KANUN ÇIKSA DA TÜM BU MAGAZİNCİLERE TOPÇULARA POPÇULARA EKRANI KİRLETEN BOMBOŞ TİPLERE ADLİYE KAPILARI KAPATILSA. BİRBİRLERİNİ YESİNLER... 12 2 Yanıtla
  • Mrt: olan ahmet kurala oldu cok yazik adami harcadiniz 9 1 Yanıtla
  • Yorum : Sılanın Aşk Oyunları....Pazara kadar !!! UTANMA, IFFET ...hiç birşey YOK !!! 8 2 Yanıtla
  • Rizeli: Edep,haya ve iman yoksunlarının niçin erken evliliğe deli danalar gibi karşı çıktıklarını anladınız mı?EĞER KIZLAR ERKEN EVLENİRSE,BU AHLAKSIZ İMANSIZLAR KİMLE GÖNÜL EĞLENDİRECEK. 6 1 Yanıtla
  • sedef: sıla kafa bi mılyon :D kendine deil tüttürmüş bnce:D 5 0 Yanıtla
  • Salih : Namus önemli 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement