Silah Atmayın Uyarısı - Son Dakika
Yaşam

Silah Atmayın Uyarısı

Silah Atmayın Uyarısı

Kütahya’nın Aslanapa ilçesine bağlı Örenköy’de oğlunu evlendiren Samim Alat’ın, düğün töreninde ’Silah atmak yasaktır’ şeklinde pankartı asması ve silahlı kutlamaya müsaade etmemesi takdirle karşılandı.

07.07.2018 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Aslanapa ilçesine bağlı Örenköy'de oğlunu evlendiren Samim Alat'ın, düğün töreninde 'Silah atmak yasaktır' şeklinde pankartı asması ve silahlı kutlamaya müsaade etmemesi takdirle karşılandı.

Son günlerde düğünlerde hiç bir zaman olmaması gereken silah kullanma olaylarına dikkat çekmek için böyle bir pankart açtığını belirten Alat, "Düğün iki tarafın mutluluğu ve ebedi saadeti için yapılır. Düğünlerde silah atmanın nedenini hiç bir zaman çözemedim. Kim neyi ispat etmeye çalışıyor silah atmakla onuda anlayamıyorum. Tavşanlı ilçemizde yaşanan olay hepimizi derinden yaraladı. Ben oğlum Ali Alat'ın düğününde kesinlikle silah atılmasını istemediğim için bu pankartı yazdırdım ve davetlilerimi bu pankartın önünde karşıladım" ifadelerini kullandı.

1 Temmuz günü Kütahya'nın Gevrekseydi köyündeki bir düğün eğlencesinde rastgele açılan ateş sonucu 18 yaşındaki Sefa Elçi hayatını kaybetmişti. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Silah Atmayın Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement