Silah Kaçakçılarına Operasyon Kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Silah Kaçakçılarına Operasyon Kamerada

Silah kaçakçılarına operasyon kamerada Bursa'da KOM ekiplerinin silah kaçakçılarına yönelik yaptığı operasyon kameraya yansıdıBURSA - Bursa'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, silah kaçakçılarına yaptığı yönelik operasyon kameraya yansıdı.

15.02.2018 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silah kaçakçılarına operasyon kamerada

Bursa'da KOM ekiplerinin silah kaçakçılarına yönelik yaptığı operasyon kameraya yansıdı

BURSA - Bursa'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, silah kaçakçılarına yaptığı yönelik operasyon kameraya yansıdı. Koçbaşı ile kapıyı kıran ekipler, evleri didik didik aradı. Gözaltına alınan 61 kişiden 10'u adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız silah ve mühimmat ticareti yapıldığı dair aldığı istihbaratı değerlendirdi. İnegöl KOM Amirliği ile operasyon startını veren ekipler, Sakarya, Ankara ve Bilecik'te 350 polisle geniş çaplı operasyon yaptı. 74 adrese yapılan baskında 61 kişi gözaltına alındı. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 38 adet ruhsatsız tabanca, 28 adet tezkeresiz av tüfeği, 48 adet belgesiz kurusıkı tabanca, 7 bin adet farklı çap ve ebatlarda fişek, 1 adet operasyonel çelik yelek, kurusıkıların namlusunu açmak için torna makinesi ve silah ticaretinden elde edildiği tahmin edilen 30 bin lira para ele geçirildi. Silahların güneydoğu illerinden getirildiği tespit edildi.

Operasyon kamerada

Öte yandan KOM ekiplerinin, Özel Harekat polisleri ile birlikte yaptığı operasyon kameraya yansıdı. İnegöl'den çıkan ekipler, aynı evlere girdi. Kapının açılmaması üzerine Özel Harekat polisleri, koçbaşı ile evin içerisine girdi. Burada gözaltı yapan ekipler, evlerin içerisini didik didik aradı.

Gözaltına alınan şüphelilerden 10'u adliyeye sevk edildi.

Silah Kaçakçılarına Operasyon Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Silah Kaçakçılarına Operasyon Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement