İlişkisi Olduğu Kadının Kız Kardeşlerine Silah Zoruyla Taciz - Son Dakika
Güncel

İlişkisi Olduğu Kadının Kız Kardeşlerine Silah Zoruyla Taciz

Konya'da 53 yaşındaki evli Harun B., kız kardeşlerine silah zoruyla cinsel istismarda bulunduğunu iddia eden 25 yaşındaki sevgilisi R.A'nın şikayeti üzerine gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

01.07.2017 12:10  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da bakkal dükkanı işleten 53 yaşındaki evli Harun B., ilişkisi olduğu 25 yaşındaki R.A.'nın 14 ve 15 yaşlarındaki kız kardeşlerine silah zoruyla tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Sanık ifadesinde suçlamaları reddederek, "Kendisinin rızası ile cinsel ilişkliye girdik, ama kardeşleriyle aramda hiçbir şey olmadı. Benim silahım da yok" dedi.

'ÇOCUĞUN CİNSEL İSTİSMARI' SUÇUNDAN GÖZALTI

Olay, merkez Karatay İlçesi Elmacı Mahallesi'nde meydana geldi. R.B., polis merkezine giderek market işleten Harun B.'nin silah zoruyla kardeşleri 14 yaşındaki E.K.ve 15 yaşındaki F.K.'ya tacizde bulunduğunu iddia etti. Bunun üzerine çalışma başlatan polis Harun B.'yi evinde 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan gözaltına aldı.

"KENDİSİNİN RIZASIYLA İLİŞKİYE GİRDİK, KARDEŞLERİYLE ARAMIZDA CİNSEL BİR ŞEY OLMADI"

Suçlamaları kabul etmeyen Harun B., bir süre önce tanıştığı ve ilişkisinin bulunduğu R.B.'nin suçlamalarını kabul etmedi. R.B. ile rızasıyla ilişkiye girdiğini ve kız kardeşlerine tacizde bulunmadığını belirten Harun B. ilk ifadesinde, "R.B. ve kardeşleriyle birlikte Sarayönü ilçesine gittik. Orada birlikte alkol aldık. R.B.'nin rızasıyla ilişkiye girdik. Ancak kardeşleriyle aramızda cinsel hiçbir şey olmadı. Benim herhangi bir silahım da yok."dedi.

TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILDI

Harun B., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

İlişkisi Olduğu Kadının Kız Kardeşlerine Silah Zoruyla Taciz

İlişkisi Olduğu Kadının Kız Kardeşlerine Silah Zoruyla Taciz
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İlişkisi Olduğu Kadının Kız Kardeşlerine Silah Zoruyla Taciz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement