Silahla Vurdu, Suçu Yeğenine Üstlendirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Silahla Vurdu, Suçu Yeğenine Üstlendirdi

Silahla Vurdu, Suçu Yeğenine Üstlendirdi

Kahramanmaraş’ta kız isteme meselesi yüzünden çıkan kavgada, kız tarafından 2 kişi yaralandı.

01.09.2018 23:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta kız isteme meselesi yüzünden çıkan kavgada, kız tarafından 2 kişi yaralandı. Olayı, erkek tarafından amcanın yaptığı, suçu yeğenine üstlendirmeye çalıştırdığı tespit edildi.

Olay, Onikişubat ilçesi, Ağcalı Mahallesi 91 sokak üzerinde kız evi önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, kız isteme meselesi yüzünden aynı mahallede oturan iki aile arasında bir anda silahlı kavga çıktı. Kavgada, kız tarafından 2 kişi silahla yaralandı.

İddiaya göre, olaydan 2 gün önce, İlknur K. (17) ile Kadir K. (21) adlı komşular, beraber Afşin ilçesine gezmeye gitti. Kızın ailesinin polise haber vermesiyle Göksun uygulama noktasında polisler tarafından gençlerin aracı durduruldu. Göksun Emniyet Müdürlüğü'nde kendi rızası ile gittiğini beyan eden kız aileye teslim edildi. Daha öncesinde genç kızın yaşı küçük olduğu için ailesi tarafından evlenmesine izin verilmediği öğrenildi. Bugün saat 19.00 sıralarında Kadir K.'nin akrabaları, Afşin ilçesinden kızın evine geldi. Bu esnada iki aile arasında kavga çıkarken, kavgada silahla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu İlknur K.'nin ninesi Ayşe K. (79) sağ kolundan, kızın amcası Rüstem K. (40) ise sırtından yaralandı.

Polis ekipleri, Kadir K.'nin babası, kardeşleri, amcaları olmak üzere toplam 8 kişiyi adreslerinde ve kaçtıkları araçlarda yakaladı.

Çocuk ilk başta 'ben yaptım' dedi

Yakalanan 8 kişi poliste sorguya alındı. Damat adayının erkek kardeşi İ.K. (17), amcasına saldırdıkları için dayanamayıp silahla ateş edip iki kişiyi vurduğunu itiraf edip olayda kullanılan tabancayı sakladığı yerden polislere teslim etti. Ancak polislerin itirafına inanmadığını gören çocuk, sonrasında ise olayı amcası Ekrem K.'nin (50) yaptığını, 'senin yaşın küçük olayı sen üstlen, sen az yatarsın' diyerek kendisine verdiğini söyledi. Oyunu bozulan amca Ekrem K.'nin ise, "Olayda ateş ettim beni yere düşürdüler, sonrasını hatırlamıyorum" diye ifade verdiği öğrenildi. Tutuklanan Ekrem K. cezaevine teslim edildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Silahla Vurdu, Suçu Yeğenine Üstlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi
    14:53 Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

    Sarıyer'de, Tarabya Mahallesi'nde bindiği ticari taksi şoförünü öldürdüğü ve aracını gasbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan İran uyruklu şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelinin olayın ardından gasbettiği takside polis ekiplerince yakalandığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • İzmit'teki Market Yangınında İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor
    14:43 İzmit'teki Market Yangınında İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir markette başlayan ve hızla büyüyen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu
    14:33 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde yaşanan kuyumcu soygunu güvenlik kameralarına yansırken, soygun anlarını yaşayan kuyumcu dükkanı çalışanı Abdullah Bay olayı anlattı. İki maskeli soyguncu, pompalı tüfekle dükkana girerek altınları çantaya doldurduktan sonra havaya ateş ederek kaçtılar. Çalınan altınların değeri yaklaşık 10-12 milyon lira olarak belirlendi. Polis, soyguncuların yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

  • İzmit'te market yangını: İtfaiye ekipleri müdahale ediyor
    14:29 İzmit'te market yangını: İtfaiye ekipleri müdahale ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette büyük yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

  • Samsun'da 20 araca ait 28 adet sahte plaka ele geçirildi, bir kişi yakalandı
    14:28 Samsun'da 20 araca ait 28 adet sahte plaka ele geçirildi, bir kişi yakalandı

    Samsun Emniyet Müdürlüğü, sahte mühürlü veya mühür kullanmadan üretilmiş araç plakalarının kullanılmasını engellemek için çalışma yaptı. Yapılan operasyonda Y.A.A. isimli şahsın işyerinde ve aracında yapılan aramalarda 20 araca ait 28 adet sahte araç plakası ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Y.A.A. hakkında adli ve idari işlemler yapıldı.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu
    14:28 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu

    Giresun'un Bulancak ilçesindeki bir kuyumcu, silahlı ve maskeli iki kişi tarafından soyuldu. Zanlılar, altınları çantalarla bindikleri taksiyle kaçarken, taksi şoförü yaralandı. Şüphelilerin kaçış anları ise cep telefonuyla kaydedildi. Polis ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak'ın kardeşi Burak Toprak da kalp krizinden hayatını kaybetti
    14:27 Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak'ın kardeşi Burak Toprak da kalp krizinden hayatını kaybetti

    Muğla'nın Menteşe ilçesinde babasına ait evde nefes egzersizi yaptığı sırada kalp krizi geçirip hayatını kaybeden Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak'ın kardeşi Burak Toprak, Afyonkarahisar'da kalp krizinden yaşamını yitirdi.


Advertisement