Son dakika haber! Muğla'da silahlı kavgada 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralayan zanlı tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber! Muğla'da silahlı kavgada 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralayan zanlı tutuklandı

Son dakika gündem haberi: Muğla'nın Ula ilçesinde silahlı kavgada bir kişiyi öldürüp iki kişiyi yaraladığı gerekçesiyle adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

23.02.2022 15:59  Güncelleme: 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ula ilçesinde silahlı kavgada bir kişiyi öldürüp iki kişiyi yaraladığı gerekçesiyle adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Akyaka Mahallesi'nde dün gece yaşanan silahlı kavganın ardından kaçan zanlıların yakalanması için jandarma ekipleri özel bir ekip oluşturdu.

Soruşturma kapsamında bölgede çalışma başlatan ekipler, güzergahlardaki denetimlerini artırarak güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Şüpheli B.H. ve eşi F.H'nin araçla Akyaka Mahallesi'ndeki mezarlığa geldikleri, buraya olayda kullanılan tabancayı attıktan sonra Menteşe ilçesi Çakmak Mahallesi mevkisinde vasıtayı sakladıkları belirlendi.

Şüphelilerin Denizli'ye gitmek için bölgeye çağırdıkları taksiyle Muğla merkeze geldiği, burada araç değiştirdiği tespit edildi.

Zanlı ve eşi, kaçmaya çalıştıkları ikinci araçla Kavaklıdere ilçesi Salkım Mahallesi'nde jandarma ekiplerince sahte kimlikle yakalandı.

Jandarmadaki işlemlerin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 2 şüpheli, yoğun güvenlik önlemleri altında Muğla Adliyesine getirildi.

Savcılıktaki işlemlerin ardından sulh ceza mahkemesine sevk edilen B.H. tutuklandı, eşi F.H. ise serbest bırakıldı.

Öte yandan olay anının güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı. Görüntülerde, Akyaka Mahallesi'nde bir restoran önünde başlayan kavganın kısa sürede büyümesi ve zanlı ile yaralanan kişilerin kavga ettiği anlar yer alıyor.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Ula ilçesi Akyaka Mahallesi'nde dün 19.00 sıralarında Denizli, Tavas ilçesinden olup akrabalıkları bulunduğu öğrenilen husumetlilerden B.H. hasımları Ö.E. ve A.E. isimli şahıslara tabanca ile 10 el ateş ederek Ö.E'yi öldürmüş, A.E'yi ve olayla ilgisi bulunmayan restoran çalışanı Z.K'yi yaralamıştır. Olaydan sonra kaçan şüpheli soruşturmayı yürüten jandarma görevlilerince kısa sürede suç aleti ile birlikte yakalanmış ve Cumhuriyet Başsavcılığımızdaki işlemlerin ardından sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştır. Konuyla ilgili soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığımızca titizlikle sürdürülmektedir."

Olay

Aralarında husumet bulunduğu iddia edilen B.H. (39) ile Özcan Emreoğlu (44) ve A.E. (42) Akyaka Mahallesi'ndeki bir restoran önünde karşılaşmış, B.H'nin silahla ateş ettiği Özcan Emreoğlu ve A.E. ile kurşun isabet eden restoran çalışanı Z.Ç. (53) yaralanmıştı.

Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralılardan Emreoğlu hayatını kaybetmişti.

Son dakika haber! Muğla\'da silahlı kavgada 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralayan zanlı tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber! Muğla'da silahlı kavgada 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralayan zanlı tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement