Silahlı Saldırıda Kullanılan Kaleşnikof Bulundu - Son Dakika
Güncel

Silahlı Saldırıda Kullanılan Kaleşnikof Bulundu

Samsun’da 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayında kullanılan silahlardan biri olan Kaleşnikof otomatik tüfek saklandığı yerde ele geçti.

09.11.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayında kullanılan silahlardan biri olan Kaleşnikof otomatik tüfek saklandığı yerde ele geçti.

Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi Kadife Sokak'ta dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.S.(37), E.T.(25) ve Ç.K.'nin içinde bulunduğu otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı 3 kişinin içinde bulunduğu otomobil park halindeki bir otomobile çarpıp durdu. Silahlı saldırıda A.S. kafasından ağır, E.T. ise sırtından hafif yaralandı. Yaralılar başka bir araçla hastaneye götürülürken, peşinden takip eden saldırganlar bu kez Kıran Mahallesi Barış Bulvarı üzerinde yaralıların içinde bulunduğu araca Kaleşnikof silahı ile ateş açıldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. 5 kişinin ise firarda olduğu ve arandığı öğrenildi.

Polis, ilk olayın meydana geldiği yerde 15 adet Kaleşnikof'a ait boşkovan ve 17 adet 9 mm çaplı tabanca boşkovanı ele geçirdi. Ayrıca ikinci saldırının meydana geldiği hastane yolunda ise 10 adet daha Kaleşnikof boşkovanı bulundu. Gözaltına alınan şahıslardan birinin üzerine 1 adet 9 mm çaplı tabanca, gösterdiği bağ evinde 2 adet MP5 otomatik tabanca şarjörü ile bağ evine 50 metre mesafede Kürtün Irmağı kenarındaki çalılıklar arasında çuvala sarılı 1 adet Kaleşnikof otomatik tüfek ve buna ait 2 şarjör içinde 25 adet mermi ele geçirdi.

Öte yandan, bu sabah Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 4. katındaki bir doktor adasının camına mermi isabet ettiği tespit edildi. Söz konusu merminin hastaneye giden yaralılara açılan ateş sonucu Kaleşnikof'tan çıktığı tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Silahlı Saldırıda Kullanılan Kaleşnikof Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement