Silahlı Saldırıda Öldürülen Genç Futbolcu Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Silahlı Saldırıda Öldürülen Genç Futbolcu Son Yolculuğuna Uğurlandı

BEYLİKDÜZÜ'nde dün bir kafenin önünde silahla vurularak öldürülen 21 yaşındaki futbolcu Burhan Yıldız, son yolculuğuna uğurlandı.

22.10.2016 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BEYLİKDÜZÜ'nde dün bir kafenin önünde silahla vurularak öldürülen 21 yaşındaki futbolcu Burhan Yıldız, son yolculuğuna uğurlandı. Genç futbolcunun cenazesine yakınlarının yanı sıra, Silivrispor'da oynayan takım arkadaşları da katıldı.

Burhan Yıldız'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından alındı. Genç futbolcunun cenazesi Esenyurt'taki Hz.Ebubekir Camii'nde kılındı. Cenaze törenine hayatını kaybeden futbolcunun babası Mehmet Yıldız, yakınları ve takım arkadaşları katıldı.

TEKNİK DİREKTÖR: TAKIMDAN AYRILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Cenaze namazından önce gazetecilere açıklama yapan Silivrispor'un teknik direktörü Sertan Güriz, genç futbolcunun bir süre önce takımdan kendi isteğiyle ayrıldığını söyledi. Güriz, "Hiç böyle olaylara karışacak, bu sebepten dolayı aramızdan ayrılacak bir kardeşimiz değildi. Kendisi, bize bir süre önce 'Hocam ben takımda yer alamayacağım. Bana müsaade eder misiniz' dedi. Biz de kendisine başka takımlarda oynaması için müsaade ettik. Bu olayı duyduktan sonra keşke müsaade etmeseydim diye vicdan azabı duydum. Bunu yapanlara lanet diliyorum" diye konuştu. Takımın kaptanı Yunus Yaşar ise, "Burhan'la 2 senedir beraberdik. Çok sevdiğimiz bir kardeşimizdi. Efendi bir kardeşimizdi. Bizi çok üzdü. Genç yaşta kaybettik" dedi.

TABUTU TAKIM ARKADAŞLARI DA OMUZLADI

Genç futbolcunun Babası Mehmet Yıldız ve yakınları uzun süre tabuta sarılarak ağladı. Acılı baba fenalaşınca cenaze namazını sandalyeye oturarak kılabildi. Cenaze namazının ardından Burhan Yıldız'ın tabutu takım arkadaşları tarafından omuzlandı. Yıldız'ın cenazesi defnedilmek üzere Yeni Kavaklı Mezarlığı'na götürüldü. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silahlı Saldırıda Öldürülen Genç Futbolcu Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement