Silahlı Soyguncuyu Yürüyüşünden Tanıdılar - Son Dakika
3.Sayfa

Silahlı Soyguncuyu Yürüyüşünden Tanıdılar

Silahlı Soyguncuyu Yürüyüşünden Tanıdılar

Van'ın İpekyolu ilçesinde market sahibini silahla tehdit ederek para, sigara ve bal alıp kaçan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

02.02.2019 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın İpekyolu ilçesinde market sahibini silahla tehdit ederek para, sigara ve bal alıp kaçan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

Karşıyaka Mahallesi Aydın Doğan Caddesi'ndeki bir markete sabah saatlerinde gelen kişi, market sahibini tabancayla tehdit ettikten sonra kasadaki bin 700 lira, 14 karton sigara, günübirlik kontör ile bal kavanozlarını alarak kaçtı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, soygunun ardından zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarını inceleyen ekipler, maskeli olmasına rağmen zanlıyı yürüyüşünden tanıyarak Ü.D. olduğunu tespit etti.

Zanlı, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, evinin banyosunda yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ü.D. tutuklandı.

Terör suçundan kaydı var

Zanlının terör örgütü PKK adına Kobani (Ayn el Arap) bölgesinde silahlı eğitim aldığı, "silahlı terör örgütü kurma ve yönetme", "hırsızlık" ve "uyuşturucu madde bulundurmak" suçlarından kaydı olduğu tespit edildi.

Zanlı Ü.D'nin emniyetteki ifadesinde, arkadaşı N.B. ile uyuşturucu alabilmek için paraya ihtiyaçları olduğunu ve bu nedenle arkadaşından aldığı tabanca ve maskeyle hırsızlık yaptığını söylediği öğrenildi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, yüzüne maske takan şüphelinin girdiği markette silah doğrultarak kasadaki para, sigara, günü birlik kontörleri ile bal kavanozlarını aldığı görülüyor.

Market sahibinin oğlu A.İ, zanlıyı yakalayan polis ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Silahlı Soyguncuyu Yürüyüşünden Tanıdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Niğde İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Timleri 160 olayı aydınlattı
    10:41 Niğde İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Timleri 160 olayı aydınlattı

    Niğde İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında faaliyet gösteren Jandarma Olay Yeri İnceleme Timleri, 01 Ocak-31 Mart tarihleri arasında hırsızlık, mala zarar verme, öldürme, uyuşturucu madde ve trafik kazaları gibi 160 olayın aydınlatılmasını sağladı. Ekipler, parmak izi, biyoloji, kimya, iz inceleme ve balistik konularında teknik inceleme yaparak suçluların izlerini tespit etti.

  • Sobadan çıkan dumandan yangın alarmı sayesinde kurtuldu
    10:40 Sobadan çıkan dumandan yangın alarmı sayesinde kurtuldu

    Bursa Mudanya ilçesinde bulunan Şafak apartmanının zemin katında sobadan kaynaklı çıkan duman, yangın alarmının devreye girmesiyle hızlı müdahale ile felaketin önüne geçildi. Evde bulunan görme engelli bir vatandaş da kurtarıldı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken, polis ekipleri de çevre güvenliğini sağlamaktadır.

  • Sultangazi'de Engelliye Yumruk Atan Şüpheli Yakalandı
    10:39 Sultangazi'de Engelliye Yumruk Atan Şüpheli Yakalandı

    Sultangazi'de bir marketin önünde yaşanan olayda, bir kişi engelli gence laf attıktan sonra tartışma çıktı. Tartışma sırasında şüpheli engelliye yumruk attı ve olay güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis ekipleri, şikayet üzerine saldırganı yakalayarak gözaltına aldı.

  • Polisten kaçan otomobil kaza yaptı: Kaçan şüpheliler dere kenarında yakalandı
    10:38 Polisten kaçan otomobil kaza yaptı: Kaçan şüpheliler dere kenarında yakalandı

    Tekirdağ Çorlu'da devriye gezen polis ekibinin dur ihtarına uymayan otomobil, yaklaşık 5 kilometrelik kovalamacanın ardından kaza yaptı. Araçtan inip yaya olarak kaçan 3 şahıs, dere kenarında yaşanan nefes kesen kovalamaca sonrası yakayı ele verdi. Çalıntı kaydı bulunan kazalı araç olay yerinden kaldırılarak yedi emin otoparkına kaldırıldı. Gözaltına alınan A.İ. S.K. ve G.D. emniyete götürüldü. 3 şüphelinin GBT sorgulamasında çeşitli suçlardan dosyalarının bulunduğu ortaya çıktı.

  • Diyarbakır ve Şırnak'ta Kaçak Elektrik Kullanan Sanıklara Hapis Cezası
    10:37 Diyarbakır ve Şırnak'ta Kaçak Elektrik Kullanan Sanıklara Hapis Cezası

    Dicle Elektrik, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde kaçak elektrik kullanımına karşı mücadelesini sürdürürken, Diyarbakır ve Şırnak'ta yargılanan iki sanık hapis cezasına çarptırıldı. Dağıtım şirketinin verdiği hukuk mücadelesi sonucunda 2022 yılından bugüne kadar 3 bin 410 suç duyurusunda bulunuldu ve 187 mahkumiyet kararı alındı. Dicle Elektrik, enerji hırsızlığı konusunda 2 bin 750 dosyayı işleme alırken, yaklaşık 30 milyon TL tahsilat elde ettiğini açıkladı. Şirket, abonelerini kaçak elektrik kullanımı konusunda duyarlı olmaya davet ederek, ihbarda bulunmalarını istedi.

  • Çorlu'da Polis Kovalamacası: Otomobil Kaza Yaptı, Şüpheliler Yakalandı
    10:36 Çorlu'da Polis Kovalamacası: Otomobil Kaza Yaptı, Şüpheliler Yakalandı

    Tekirdağ Çorlu'da devriye gezen polis ekibinin dur ihtarına uymayan otomobil, yaklaşık 5 kilometrelik kovalamacanın ardından kaza yaptı. Araçtan inip yaya olarak kaçan 3 şahıs, dere kenarında yaşanan nefes kesen kovalamaca sonrası yakayı ele verdi. Şüphelilerin çeşitli suçlardan dosyalarının bulunduğu belirlendi.

  • Bursa'da babasıyla tartışan genç, kardeşini bıçakla rehin aldı
    10:35 Bursa'da babasıyla tartışan genç, kardeşini bıçakla rehin aldı

    Bursa'da bir genç, babasıyla yaşadığı tartışma sonrası kardeşini bıçakla rehin aldı. Polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ikna olan genç, babasının gelmesiyle gözaltına alındı. Genç, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildikten sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Afgan Madencinin Yanmış Cesedi ve Kayıp Böbreği: Organ Ticareti Şüphesi
    10:34 Afgan Madencinin Yanmış Cesedi ve Kayıp Böbreği: Organ Ticareti Şüphesi

    Zonguldak'ta yanmış halde bulunan Afgan maden işçisinin cesedinin otopsi raporunda böbreğin bulunamadığı belirtilerek, böbrek ticareti şüphesi ortaya çıktı. Avukat, böbreğin nerede olduğunun tespit edilmesi gerektiğini söyledi. Olayla ilgili 6 şüpheli hakkında 'iştirak halinde kasten öldürme' suçundan dava açıldı.

  • Bursa'da kaçak kazı yapan definecilerin mağarası çöktü, 3 kişi hayatını kaybetti
    10:33 Bursa'da kaçak kazı yapan definecilerin mağarası çöktü, 3 kişi hayatını kaybetti

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan definecilerin bulunduğu mağara çöktü. Göçük altında kalan 3 defineci hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri, mağarada yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda 3 kişinin cansız bedenine ulaştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Aydın'da okulda merdivenden düşen kız öğrenci yaralandı
    10:32 Aydın'da okulda merdivenden düşen kız öğrenci yaralandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan bir okulda merdivenden düşen 12 yaşındaki kız öğrenci hafif şekilde yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan öğrencinin durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Kars'ta Jandarma Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı
    10:32 Kars'ta Jandarma Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı

    Kars'ın Kağızman ilçesinde yapılan çalışmalar sonucunda, uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların faaliyetleri deşifre edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kağızman Akçay köyü kırsal alanında durdurdukları 2 şüphelinin üzerinde ve evlerinde yaptıkları aramalarda toplamda 60 gram metamfetamin ve bir uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.


Advertisement