Şile Belediye Başkanı Işık Üniversiteli Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Şile Belediye Başkanı Işık Üniversiteli Gençlerle Buluştu

Şile Belediye Başkanı Işık Üniversiteli Gençlerle Buluştu

Aziz Genç ile bir araya gelen Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, üniversitenin Şile için önemini vurgulayarak, katkılarından dolayı teşekkür etti.

24.07.2012 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şile Belediyesi tarafından düzenlenen Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali'nde Işık Üniversitesi öğrencileri ve Işık Üniversitesi Genel Sekreteri Aziz Genç ile bir araya gelen Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, üniversitenin Şile için önemini vurgulayarak, katkılarından dolayı teşekkür etti.

Şile Belediyesi tarafından düzenlenen ve 26 ülkeden 460 katılımcının kendi kültürlerine özgü çalışmaları ile katıldığı, Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali'nde Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu Işık Üniversitesi öğrencileriyle birlikte etkinliklere katıldı. Her geçen sene daha da büyüyerek devam eden, Şile Bezi Festivali'nde bu yıl festival alanında geleneksel sanatlarıyla tanınan şehirlerden gelen sanatçıların ürünleri sergilendi. Binlerce ziyaretçinin katıldığı ve üç gün süren festivalde, konserlerin yanı sıra katılımcı ülkelerin kendilerine özgü dans ve müzik gösterileri festivale renk kattı.

Şile ve Şile Bezi'nin tanıtımı için büyük önem taşıyan festivalde, Şile Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu, Işık Üniversitesi öğrencileriyle buluşarak, üniversitenin Şile için önemini vurguladı. Işık Üniversitesi Genel Sekreteri Aziz Genç ve Işık Üniversitesi öğrencileri ile sohbet eden Tabakoğlu, Işık Üniversitesi'nin Festivale katkılarının ve katılımının öneminin altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şile Belediye Başkanı Işık Üniversiteli Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement