Şile'de Hayatını Kaybeden Denizcilere Karanfilli Anma - Son Dakika
Güncel

Şile'de Hayatını Kaybeden Denizcilere Karanfilli Anma

Şile\'de Hayatını Kaybeden Denizcilere Karanfilli Anma

Nurcan KIRCALI/ İSTANBUL, ( DHA) ŞİLE açıklarında 4 Aralık 2012'de batan kuru yük gemisinin mürettebatını kurtarmak için denize açılan Kıyı Emniyeti botunun kayalıklara çarpmasıyla hayatını kaybeden 3 personel ile bir balıkçı düzenlenen törenle anıldı Şile Limanı'nda, CHP Şile İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe partililer katıldı.

04.12.2014 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nurcan KIRCALI/ İSTANBUL, ( DHA) ŞİLE  açıklarında 4 Aralık 2012'de batan kuru yük gemisinin mürettebatını kurtarmak için denize açılan Kıyı Emniyeti botunun kayalıklara çarpmasıyla hayatını kaybeden 3 personel ile bir balıkçı düzenlenen törenle anıldı

Şile Limanı'nda, CHP Şile İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe partililer katıldı.

Anmada konuşan CHP Şile İlçe Başkanı Şecaatin Güney, "Kıyı Emniyeti yetkilileri o dönemde nöbetçi olan görevlilere denize çıkma talimatı vermiş ancak görevli personel denizin aşırı dalgalı olmasından dolayı çıkamayacaklarını söylemişlerdi. Kendilerine çıkma baskısı yapılan personel her şeye rağmen limana geri döndü. Ancak ikinci bir ekip görevlendirildi. Onlar limandan çıkış yaptı. Ne yazık ki burada aşırı dalgalardan motorları durdu ve kayalara çarpan bot parçalandı. Ne yazık ki dört vatandaşımız hayatını kaybetti. Bizler burada hayatını kaybeden kahraman deniz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından İlçe Başkanı Güney ve partili grup bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Grup, saygı duruşunun ardından kazanın meydana geldiği yerde hayatını kaybedenlerin anısına denize karanfil attı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şile'de Hayatını Kaybeden Denizcilere Karanfilli Anma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement