Şile'de Jandarmadan Bayram Denetimi - Son Dakika
Güncel

Şile'de Jandarmadan Bayram Denetimi

Haber-Kamera: Nurcan KIRCALI İstanbul DHAJandarma Ramazan Bayramı'nın birinci gününde de Şile Otoyolu'nda denetimlerine devam etti.

15.06.2018 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Nurcan KIRCALI İstanbul DHA

Jandarma Ramazan Bayramı'nın birinci gününde de Şile Otoyolu'nda denetimlerine devam etti. Ekipler denetimlerde özel cihazlar kullanırken, olası şüpheli araç için de narkotik köpeklerini hazır bekletti. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Şile Otoyolu Yeşilvadi Sapağı'nda denetleme yaptı. Denetmeler sırasında jandarmalar araç sürücüleri ve yolcularıyla da bayramlaştı. İkram edilen bayram şekerlerinin ardından sürücülere trafikte uyulması gereken kurallar hatırlatıldı. Denetlemeler sırasında 'drone'lar da kullanıldı.

MOBİL PLAKA TANIMA SİSTEMİ

Plaka tanıma sistemiyle sabit ve hareketli haldeki araçlar jandarma ekipleri tarafından 5 saniyede sorgulandı. Haciz yakalamalı, çalıntı veya 'aranıyor' alarmı veren araçlar mobil cihazın bulunduğu yerden 300 metre uzaklıktaki trafik ve motosikletli asayiş timleri tarafından incelendi.

AKILLI GÖZLÜK TAKBUL ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ ŞAŞIRTTI.

Jandarmanın yeni akıllı gözlüğü 'TAKBUL' ile kimlik ve sürücü belgesi sorgulamasında kullanıldı. Bayramda yapılan bu uygulamadan memnun olduklarını belirten şoförlerden, 'Bayram sabahında görevlerinin başında olan ve bizlere bayram şekeri ikram eden Jandarma ekiplerine teşekkür ediyoruz' dedi. Öte yandan Ramazan Bayramı tatili boyunca Jandarma ekiplerinin denetimleri devam edecek.

Görüntü dökümü:

-----------------

-Jandarma ekipleri vatandaşlara şeker ikramı

-Trafik ekipleri uyarı broşür dağıtımı

-Drone

- Narkotik köpeği

-TAKBUL gözlük

-Detaylar

-Vatandaşlarla röpler

-Şile Ayazma plajından kalabalık

-Genel ve detaylar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şile'de Jandarmadan Bayram Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement