Şile Kaymakamı Salih Yüce: "(Mürettebattan) Bulunan Her Hangi Bir Kimse Yok" - Son Dakika
Genel

Şile Kaymakamı Salih Yüce: "(Mürettebattan) Bulunan Her Hangi Bir Kimse Yok"

Şile kaymakamı Salih Yüce: "(Mürettebattan) Bulunan her hangi bir kimse yok" Şile Kaymakamı Salih Yüce batan gemi hakkında jandarmadan bilgi aldıİSTANBUL - Şile açıklarında batan Türk Bayraklı "Bilal Bal" isimli kargo gemisinin arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden ve çalışmalar...

01.11.2017 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şile kaymakamı Salih Yüce: "(Mürettebattan) Bulunan her hangi bir kimse yok"

Şile Kaymakamı Salih Yüce batan gemi hakkında jandarmadan bilgi aldı

İSTANBUL - Şile açıklarında batan Türk Bayraklı "Bilal Bal" isimli kargo gemisinin arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan Şile kaymakamı Salih Yüce, "Bulunan her hangi bir kimse yok" dedi.

Şile açıklarında batan Türk Bayraklı 78,5 metre boyunda "Bilal Bal" isimli kargo gemisini ve 10 kişilik mürettebatını arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar Şile'nin Ağva Karacaköy'den 12 deniz mili uzaklıkta sürdürülürken Şile Kaymakamı Salih Yüce de olay yerine geldi. Çalışmaları yakından takip eden Şile Kaymakamı Salih Yüce, olayla ilgili bilgi edindi. Burada jandarmadan bilgi alan Kaymakam Yüce, basın mensuplarına da açıklamalarda bulundu.

Henüz mürettebattan bulunana kimsenin olmadığını söyleyen Şile kaymakamı Salih Yüce, "Bulunan her hangi bir kimse yok. Şuanda bulunan falan hiç bir şey yok kıyıdan ve denizden aramalarımız devam ediliyor. Bilgi verebilecek durumda değilim. Battığını değerlendiriyoruz. Bazı gemiye ait buluntular bulundu. Olayın çıkması şu: Seyreden bir gemi, gemiden bazı artıkların olduğunu söylemesi üzerine.... Bulunan dışında her hangi bir bilgim yok. Bulunan her hangi bir kimse yok" dedi.

Şile Kaymakamı Salih Yüce: "(Mürettebattan) Bulunan Her Hangi Bir Kimse Yok"
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Şile Kaymakamı Salih Yüce: '(Mürettebattan) Bulunan Her Hangi Bir Kimse Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement