Silent Hills, Ps4'e Özel Bir Oyun Değil - Son Dakika
Teknoloji

Silent Hills, Ps4'e Özel Bir Oyun Değil

Silent Hills, Ps4\'e Özel Bir Oyun Değil

Bu yeni nesil korku deneyimini herkes yaşamalı.

19.08.2014 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Bir süre önce Sony'nin görücüye çıkardığı ve Gamescom'un en dikkat çekici oyunlarından bir tanesi olan Silent Hills, PlayStation 4 platformuna özel bir oyun olmayacak. Bu, resmi bir açıklama değil, ancak belirtiler ve söylentiler bu yönde.


Öncelikle şunu söylememiz lazım. Eğer bu oyun PS4'e özel olsaydı, mutlaka Sony'den bu konuda açıklama gelirdi. Hele de Gamescom gibi milyonlarca oyuncunun takip ettiği bir etkinlikte böyle bir duyuru çok etkili olurdu. Yapılmadığına göre, konsola özel bir oyundan söz etmemiz güç. En azından şimdilik.


Hideo Kojima ve Guillermo del Toro'dan yeni Silent Hill oyunu!


Bir diğer konu ise, Neogaf'ta yayınlanan bir ekran görüntüsü. Aşağıda da yer alan bu görüntünün Sony tarafından gönderildiği söyleniyor. Gamescom'da tanıtılan oyunların yer aldığı bu görüntüde, Sony platformlarına özel olan oyunlar ayrıca belirtilmiş ve P.T., yani Silent Hills'te böyle bir ibare yok.



Daha önceki Silent Hill oyunlarına ve Konami'nin satış politikasına baktığımızda, çoklu platform seçeneği bu yeni oyun için de muhtemel görünüyor. Ancak yine de net bir şey olmadığını ekleyelim. Belki de Sony ile Konami'nin bir anlaşma fikri vardır. Bu da ilerleyen günlerde açıklık kazanacaktır.


Silent Hills'in arkasında çok önemli isimler var. Metal Gear serisinden tanıdığımız Hideo Kojima ve ünlü yönetmen Guillermo del Toro, ortaya harika bir korku macera oyunu çıkarmak için uğraşıyor. Hepsi bu da değil. The Walking Dead'ten tanıdığımız aktör Norman Reedus da hem ses hem de modellemesiyle ana karakter olarak oyunda yer alıyor. Ayrıca oyunda Kojima Productions'ın hazırladığı yeni nesil Fox oyun motoru kullanılıyor.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Silent Hills, Ps4'e Özel Bir Oyun Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement