Silifke'de Cumhuriyet Kupası Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Silifke'de Cumhuriyet Kupası Sahiplerini Buldu

Silifke\'de Cumhuriyet Kupası Sahiplerini Buldu

Silifke Tenis Kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen tenis turnuvasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

17.11.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Tenis Kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen tenis turnuvasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Bahçesaray Tesislerinde düzenlenen ve 63 sporcunun katıldığı Cumhuriyet kupası ödül törenine, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, başkan yardımcıları Ömer Savar ve Mehmet Kafes, Medcem Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer ve Şube Sorumlusu Murat Araycı, Meclis Üyesi Yahya Yılmaz, Tenis Kulübü Başkanı Hasan Mazlum Kirişçi ve yönetim kurulu üyeleri ile tenis severler katıldı.

Ödül töreninde bir konuşan Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Tenis Kulübünün her yıl yükselerek devam eden etkinliklerini yakından takip ettiklerini belirterek, "Göreve geldiğim yıldan itibaren bu etkinliklere katılma şansını yakaladığım için ayrıca memnunum. Sene boyunca çeşitli yarışmalar ve önemli günlere özel yapılan turnuvalarda, birbirinden başarılı sporcularımızı ödüllendiriyoruz. İlçemizde futbol dalında olduğu gibi basketbol alanında da bir takım oluşturduk ve maçlarımız devam ediyor. Tenis Kulübü olarak böylesine başarılı ve güzel bir sporu ilçemize kazandırmada emeği geçen bütün herkesi ayrıca tebrik ediyorum. Cumhuriyet Bayramının 93.yılını coşku içerisinde kutladık. Bu etkinlikler kapsamında turnuva düzenleyen kulübümüzü ve bu turnuvalarda başarı elde eden sporcularımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Silifke ve Silifkeliler tarafından kısa sürede benimsenen ve sevilen bir spor dalı olan tenis, ayrıca basketbol ve futbol sevgisi çevre ilçelere de örnek olacaktır" dedi.

Silifke Tenis Kulübü Başkanı Hasan Mazlum Kirişçi ise 2005 yılında kurdukları tenis kulübünün geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet kupası ödül töreninin bir yenisini daha düzenlediklerini açıkladı. Başkan Kirişçi, "Bu yıl Cumhuriyet Bayramının 93. yılını büyük bir gururla kutladık. Kulübümüzün en önemli amacı ise özellikle gençlerimizi ve çocuklarımızı çağdaş yaşamın bir parçası olan sporla buluşturmak olup, her yaştan vatandaşımıza bu sporu sevdirmektir. Cumhuriyet kupası turnuvasında dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından B kategorisinde 1. Cengiz Çekiç ve 2. Akın Demirdağ'a ödüllerini Belediye Başkanı Mustafa Turgut, A kategorisinde 1. Azim Mercan ve 2. Davut Özgür Bal'a, kupalarını Başkan Yardımcısı Ömer Savar, Master Kategorisi birincisi Derya Tekin ve ikincisi Medet Yıldırım'a ödüllerini Başkan Yardımcısı Mehmet Kafes verdi. Dereceye giren diğer sporculara da ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke'de Cumhuriyet Kupası Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement