Silifke'nin Kırsal Mahalleleri Belediye Hizmetleriyle Değerleniyor - Son Dakika
Yerel

Silifke'nin Kırsal Mahalleleri Belediye Hizmetleriyle Değerleniyor

Silifke\'nin Kırsal Mahalleleri Belediye Hizmetleriyle Değerleniyor

Silifke Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde sürdürülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

05.10.2015 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde sürdürülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yapılan yol, köprü, park, sosyal alan ve çevre düzenleme çalışmalarıyla mahalleler değer ve güzellik kazanıyor.

Mahalle gezileri kapsamında Hüseyinler ve Canbazlı mahallesinde incelemelerde bulunan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Bizlerin belediye olarak görevi öncelikle Silifke'ye sahip çıkmak ve tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmektir. Bu sebeple daha yaşanılır bir Silifke için çalışıyoruz. Silifke Belediyesi olarak merkezde başlattığımız kent estetiğini ve görselliği güçlendirme çalışmalarına köyden mahalleye dönüşen kırsal yerleşim yerlerinde de devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız belli bir plan dahilinde devam edecek. Bizlerin belediye olarak görevi öncelikle Silifke'nin her bir köşesine sahip çıkmak ve ilçemiz sınırları içerisinde yaşayan tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmektir. Yapmış olduğumuz bu hizmetlerle mahallelerimiz daha yaşanılır hale geliyor. Silifke Belediyesi olarak hizmet almamış hiçbir mahalle bırakmayacağız' dedi.

Muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek, onların istek ve sorunlarını dinleyen Turgut, "Başkan Yardımcılarımız ve teknik personellerimizle kırsal mahallelerimizi sürekli geziyoruz. İstek ve sorunları yerinde tespit ederek, kısa süre sonra bu eksiklikler çözüme kavuşturuyoruz. Mahalle gezilerimize ara vermeden devam edeceğiz. Böylelikle 88 mahallemize de Silifke Belediyesi'nin hizmetlerini ve çalışmalarını götüreceğiz. Bundan sonraki süreçte ilçemiz merkezindeki mahallelere verilen hizmetin aynısı, mahalle statüsüne dönüşen köylerimize de verilecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde mahallelerimizi kalkındırıp, güzelleştireceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke'nin Kırsal Mahalleleri Belediye Hizmetleriyle Değerleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement