Silifke Ülkü Ocaklarından "Ses Ver Atayurt" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Silifke Ülkü Ocaklarından "Ses Ver Atayurt" Etkinliği

Silifke'ye bağlı Atayurt beldesinde Ülkü Ocakları tarafından "Ses ver Atayurt" etkinliği düzenlendi.

25.05.2011 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke'ye bağlı Atayurt beldesinde Ülkü Ocakları tarafından "Ses ver Atayurt" etkinliği düzenlendi.

Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Atayurt belediye düğün salonunda yapılan programın açılışında yaptığı konuşmada, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak seçimlerde bütün güçlerini kullanarak MHP'yi TBMM dışında bırakmak isteyenlere bir ders vereceklerini kaydetti.

Hedeflerinin MHP'yi tek başına iktidara taşımak olduğunu ifade eden Gölgeli,

" Türkiye'nin içinde bulunduğu karmaşık ve tehlikeli durumdan kurtarmak için birlik ve beraberlik içerisinde bir mücadele verilmesi gerekmektedir" dedi.

MHP Mersin Milletvekili ve 3. sıra adayı Kadir Ural da konuşmasında, AK Parti hükümetinin gitme zamanının geldiğini belirterek, bir tarım bölgesi olan Atayurtluların çok mağdur edildiğini iddia etti.

MHP iktidarında mazot, gübre, ilaç, tohum ve fide gibi tarım ürünleri girdilerinden ÖTV ve KDV alınmayacağını vurgulayan Ural, "Tarımsal destekler iki katına çıkarılacak. Buğday, mısır, pamuk, soya, ayçiçeği, çeltik, üzüm, kayısı, zeytin, yerfıstığı, et ve süte fiyat garantisi verilecektir. Sulama ve tarım işletmelerinde çiftçilerimize daha ucuz elektrik verilecektir" dedi.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Atayurt Belediye Başkanı Sedat Yeğiner ve Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Dutar'ın konuşmalarından sonra Mersin Milletvekili adayı Ali Rıza Bozkurt da bir konuşma yaptı.

Etkinliğe, Silifke İlçe Başkanı Özer Özel ve yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu, Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara, Yeşilovacık Belediye Başkanı İhsan Küpük, Silifke Kadın Kolları Başkanı Fatma Akpınar ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve davetliler katıldı.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silifke Ülkü Ocaklarından 'Ses Ver Atayurt' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement