16 Yaşındaki Gencin, Pitbull Saldırısına Uğradığı Anlar Kamerayla Kaydedildi - Son Dakika
Güncel

16 Yaşındaki Gencin, Pitbull Saldırısına Uğradığı Anlar Kamerayla Kaydedildi

İstanbul Silivri'de arkadaşlarıyla sokakta yürüyen 16 yaşındaki genç, pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Dehşet veren görüntüler kamerayla anbean kaydedildi.

10.12.2018 08:28  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Silivri'de arkadaşlarıyla sokakta yürüyen 16 yaşındaki Savaş A. pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Sığındığı marketteki esnaf tarafından yaralı olarak kurtarılan genç, hastaneye kaldırıldı. Köpeğin saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Mimarsinan Mahallesi Ortaçeşme Mevkii'nde meydana geldi. Arakdaşlarıyka sokakta yürüyen 16 yaşındaki Savaş A., başıboş pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Saldırgan köpek, kaçarak markete sığınan Savaş A.'yı yere savurdu.

16 Yaşındaki Gencin, Pitbull Saldırısına Uğradığı Anlar Kamerayla Kaydedildi

GENÇ, MARKET SAHİBİ TARAFINDAN HASTANEYE KALDIRILDI

O sırada marketin sahibi Recai Açıkgöz, tasmaya bağlı ipinden tutarak köpeği uzaklaştırdı. Kolundan ve ayağından ısırılarak yaralanan Savaş A. market sahibi Açıkgöz tarafından hastaneye kaldırıldı. Saldırıya uğrayan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yaralı genç Savaş A. "Arkamızdan pitbull köpek koştu, biz de korkup markete girdik. Köpek beni yere atıp parçaladı. Elimi kolumu çekti, abi olmasaydı beni parçalardı.

16 Yaşındaki Gencin, Pitbull Saldırısına Uğradığı Anlar Kamerayla Kaydedildi

SALDIRI ANI KAMERADA

Pitbull cinsi köpeğin saldırı anı marketin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kaçarak markete sığınan gencin köpeğin saldırısına uğraması, yere savrulması, marketçinin ipinden tutarak köpeği uzaklaştırması görülüyor.

16 Yaşındaki Gencin, Pitbull Saldırısına Uğradığı Anlar Kamerayla Kaydedildi
16 Yaşındaki Gencin, Pitbull Saldırısına Uğradığı Anlar Kamerayla Kaydedildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 16 Yaşındaki Gencin, Pitbull Saldırısına Uğradığı Anlar Kamerayla Kaydedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • eren: Nerde o hayvan severler bu pitbul hayvanına bir çare düşünsünler bu kaçıncı saldırı 16 1 Yanıtla
  • İla: Adamlar adama benzemiyor ki köpek Köpekliğini yapsın 3 8 Yanıtla
  • HEHEE: MİLLETVEKİLİ YA DA BİR BAKANIN ÇOCUĞUNUN ARDINI ISIRIRSA O ZAMAN YASAK GELİR. YOKSA ZOR. 10 1 Yanıtla
  • ahmet: hayvana ağızlık takmak zorunlu olmalı. 9 0 Yanıtla
  • Ufuk: Şu yaratıkları yok edin artık ne olur.ya ufak bir çocuk olsaydı hangi vicdan hayvan hakkından bahsederdi.yasak olmasına rağmen çoluk cocuğun elinde bile bu yaratık var.Lütfen acil önlem 6 0 Yanıtla
  • Murat: Helal olsun esnaf kardeşimize buradan Allah razı olsun diyoruz kendisine 5 0 Yanıtla
  • Delilaz: ALLAH SENDEN RAZI OLSUN, GÜZEL İNSAN... 5 0 Yanıtla
  • Nuri : Bakkal yalvarmalara dayanamamış bizahmet kurtarmış mış. 2 2 Yanıtla
  • ALİCAN: SÖZDE KANUNLARIN İÇİ BOMBOŞTUR.PARAN VARSA KORKMA,BAKAN VEYA MİLLETVEKİLİ AKRABAN VARSA HİÇ KORKMA,FABRİKAN VARSA YİNE KORKMA,ŞİRKETİN VARSA KORKMANA GEREK YOK,AMA BUNLARIN HİÇ BİRİ YOKSA YANDIN GİTTİN,CEZAEVİNDE ÇÜRÜMEYE BIRAKILIR VE UNUTULURSUN. 4 0 Yanıtla
  • Yeter artık: Ne zaman bitecek pitbul saldırıları 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Programında Buluştu
    12:52 Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Programında Buluştu

    Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen iftar programında, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Vali Su, programda yaptığı konuşmada, milletin hiçbir zaman esaret altında kalmadığını vurgulayarak, şehitlerin ve gazilerin her zaman hatırlanacağını ve destekleneceğini belirtti.

  • Dilovası'nda çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı
    12:51 Dilovası'nda çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde çıkan silahlı kavgada, aralarında husumet bulunan Emre T. ve Ümit Y. arasında çıkan tartışma sonucunda Emre T. silahla boynundan yaralandı. Olayın ardından kaçan Ümit Y'nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Emre T. Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Ödemiş'te Hayırseverler Tarafından Kahvehanede Sahur Veriliyor
    12:50 Ödemiş'te Hayırseverler Tarafından Kahvehanede Sahur Veriliyor

    İzmir'in Ödemiş ilçesinde, hayırseverler tarafından ramazan ayı boyunca kahvehanede sahur veriliyor. Ordu Caddesindeki kahvehanede, 8 yıldır yaşatılan sahur geleneği için her gece bir hayırsever bağış yapıyor. Sahur sırasında tasavvuf müziği dinletisi sunuluyor, ilahililer söyleniyor. Kahvehaneyi işleten Mehmet Çetin, AA muhabirine 8 yıldır her gece bir hayırseverin sahur ikramlarını karşıladığını söyledi. Ramazanın birlik ve beraberlik ruhunu yaşamak istediklerini ifade eden Çetin, 'Eski yıllarda olduğu gibi ilahili tasavvuf müzikleri eşliğinde vatandaşlarımız sahur yapıyor.' dedi. Çetin, sahura 70-80 kişilik katılım olduğunu kaydederek, sahur programının sadece ihtiyaç sahiplerine yönelik olmadığını, beraber sahur yapmak isteyen herkesin katılabildiğini anlattı.

  • Ferman Akgül, Redd Grubu üyelerine karşı açtığı tazminat davasını kaybetti
    12:50 Ferman Akgül, Redd Grubu üyelerine karşı açtığı tazminat davasını kaybetti

    Manga grubunun solisti Ferman Akgül, kendisini siyasi bir oluşumun içindeymiş gibi göstererek lince maruz bıraktıkları iddiasıyla Redd Grubu'nun üyeleri Doğan Duru ve Güneş Duru ile sanatçı Aylin Aslım'a açtığı manevi tazminat davasını kaybetti. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, davanın reddine karar verdi.

  • BM Genel Sekreteri, Gazze'deki insani yardımların erişimini güvence altına alınması çağrısında bulundu
    12:50 BM Genel Sekreteri, Gazze'deki insani yardımların erişimini güvence altına alınması çağrısında bulundu

    Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, Gazze'de insani yardım malzemelerine tam ve sınırsız erişimin sağlanması için İsrailli yetkililere çağrıda bulundu.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Cumhurbaşkanı ve Bakanların Törenlerde AK Partili Adaylara Oy İstediğini İddia Etti
    12:47 CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Cumhurbaşkanı ve Bakanların Törenlerde AK Partili Adaylara Oy İstediğini İddia Etti

    CHP Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Cumhurbaşkanı'nın ve Bakanların açılış, anahtar teslimi, temel atma adı altında gerçekleştirdikleri törenlerde AK Partili adaylara oy istediklerini belirterek eleştirilerde bulundu.


Advertisement