Silivri'de Yapılan Kiptaş Konutları Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Silivri'de Yapılan Kiptaş Konutları Sahiplerini Buldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Şirketlerinden Kiptaş'ın Yeni Konut Projesi Olan "Silivri Konutları"nın Kuraları Noter Huzurunda Çekildi. Adlarının Okunduğunu Duyan Vatandaşlar, Ev Sahibi Olmanın Sevincini Yaşadı.

10.01.2007 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şirketlerinden KİPTAŞ'ın yeni konut projesi olan "Silivri Konutları"nın kuraları noter huzurunda çekildi. Adlarının okunduğunu duyan vatandaşlar, ev sahibi olmanın sevincini yaşadı.

İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş (KİPTAŞ) 75 metrekarelik konutlarının talihlileri, Sultançiftliği'nde bulunan Hamza Yerlikaya Spor Salonu'nda noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi.

640 adet olan 75 karelik sosyal konutlara sahip olmak isteyen vatandaşlar, çekilişin yapılacağı spor salonunda toplandı. 932 kişinin ev sahibi olmak için başvurduğu ve 10. Noter huzurunda yapılan çekilişte isimlerinin okunması için dua eden vatandaşların heyecanları gözlerinden okundu. Ev sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte isimlerinin okunmasını bekledi. Çekiliş sonunda bazı vatandaşlar ev sahibi olmanın sevincini yaşarken, bazı vatandaşlar da hayallerini ertelemek zorunda kaldı.

"Önce otur sonra öde" sloganı adı altında yapılan konutların çekilişinde Metin Gürses isimli vatandaş 10 yaşındaki kızı Beyza Gürses için katıldığı çekilişte ismi okunca çok duygulandı. Metin Gürses, "Kızım Beyza için girmiştim bu konutlar onun şansına çıktı. Bu daireyi kızımıza hediye edeceğiz" dedi.

Çekilişte adı okunan Hüseyin Sayın ise, adı okununca gözyaşlarına boğuldu. Sayın, "Gülçin isminde bir kızın var. Kendisi evli onu ev sahibi yapabilmek için girmiştim bu çekilişe onun şansına çıktı bu daire çok mutluyum. Ben emekliyim benim bir evim var. Kızım adına çok mutluyum" dedi.

(KT-RA-FS-FS-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Silivri'de Yapılan Kiptaş Konutları Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement