Silopi Belediye Başkanı Konak'a Veda Yemeği - Son Dakika
Güncel

Silopi Belediye Başkanı Konak'a Veda Yemeği

Silopi Belediye Başkanı Konak\'a Veda Yemeği

Şırnak’ın Silopi Belediye Başkanı Savaş Konak, Milli Eğitim Müdürlüğü ve öğretmenler tarafından verilen veda yemeğine katıldı.

15.02.2018 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi Belediye Başkanı Savaş Konak, Milli Eğitim Müdürlüğü ve öğretmenler tarafından verilen veda yemeğine katıldı.

İçişleri Bakanlığınca Resmi Gazete'de yayımlanan kararnamede İçişleri Bakanlığına bağlı Birinci Derece Kadrolu Mülkiye Müfettişliğine atanan Silopi Belediye Başkanı Savaş Konak, Öğretmen Evi'nde verilen yemeğine katıldı. Yemeğe, Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler de katıldı. Dayanan, Silopi ilçesine verilen hizmetlerden ve ayrıca yıllar sonra belediye tarafından ilk kez hizmet gören okullar için teşekkür ettiğini belirterek, yeni görevlerinde Başkan Konak'a başarılar diledi.

Silopi Belediye Başkanı Savaş Konak ise, bölgenin çok zor günleri geride bıraktığını ve artık huzur ortamında bölgenin rahata kavuştuğunu söyledi. Şu an devletin bölgeye istihdam kapsamında büyük projeler sunduğunu anlatan Konak, ilçede görev yapan öğretmenlere de teşekkürlerini sundu. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Silopi Belediye Başkanı Konak'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement