Silopi'de izinsiz gösteri - - Son Dakika
Güncel

Silopi'de izinsiz gösteri -

Şırnak'ın Silopi ilçesinde izinsiz gösteri düzenleyen grubun attığı molotofkokteyli, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde bekçi olarak görev yapan kişinin aracına isabet etti.

26.03.2014 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde izinsiz gösteri düzenleyen grubun attığı molotofkokteyli, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde bekçi olarak görev yapan kişinin aracına isabet etti. Olayda araçta bulunan kadın polis ile 2 emniyet bekçisi yaralandı.

İzinsiz gösteri düzenleyen bir grup 3. Cadde'de lastik yakarak yolu trafiğe kapatmak istedi. Göstericilerin olay yerine gelen polis araçlarına attığı molotofkokteyli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde bekçi olarak görev yapan Nurettin Bal'ın kullandığı otomobile isabet etti.

Çıkan yangın nedeniyle araçta bulunan ve yaralanan polis memuru Zeynep Özçelik ile bekçiler Nurettin Bal ve Kemal Aydemir çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla çıkartılarak Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özçelik ve Bal'ın sağlık durumunun iyi olduğu, Aydemir'in ise buradaki ilk müdahalenin ardından Diyarbakır'a sevk edildiği öğrenildi.

Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ve TOMA'dan sıkılan su ile söndürüldü.

Otomobilin kullanılamaz hale geldiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

-izinsiz gösteri

Silopi\'de izinsiz gösteri -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Silopi'de izinsiz gösteri - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement