Silopi TSK'nın Habur Tatbikatı 4'üncü Günde Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Silopi TSK'nın Habur Tatbikatı 4'üncü Günde Sürüyor

TSK'nın Habur tatbikatı 4'üncü günde sürüyorTÜRK Silahlı Kuvvetlerinin Pazartesi günü Şırnak'ın Silopi ilçesi ile Habur sınır kapısı arasında başlattığı ve Irak Bölgesel Kürt Yönetiminin 25 Eylül'de yapacağını açıklıdığı bağımsızlık referandumuna mesaj olduğu belirtilen askeri tatbikat sürüyor.

21.09.2017 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TSK'nın Habur tatbikatı 4'üncü günde sürüyor

TÜRK Silahlı Kuvvetlerinin Pazartesi günü Şırnak'ın Silopi ilçesi ile Habur sınır kapısı arasında başlattığı ve Irak Bölgesel Kürt Yönetiminin 25 Eylül'de yapacağını açıklıdığı bağımsızlık referandumuna mesaj olduğu belirtilen askeri tatbikat sürüyor.

TSK'nın Habur sınır kapısına 2 kilometre uzaklıktaki TIR parkının karşısındaki boş arazide gerçekleştirdiği askeri tatbikat 4'üncü gününde devam ederken, tatbikata katılan tanklar bugün hızlı manevra yaptı. Geçici komuta merkezinin kurulduğu ve etrafının jiletli tellerle çevrildiği tatbikat alanının çevre güvenliği ise profesyonel askerlerden oluşan ani müdahale mangası sağlıyor. Sabit yada yarı sabit tesislerin kurulduğu tatbikat alanındaki askeri varlığın geçici mi yoksa, kalıcı olacağı yarın yapılacak olan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısından sonra belirleneceği öğrenildi.

Silopi TSK\'nın Habur Tatbikatı 4\'üncü Günde Sürüyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi TSK'nın Habur Tatbikatı 4'üncü Günde Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement